Wat heeft Brabant ontzettend veel te bieden! Via dit platform willen we dit laten zien aan de Brabanders en aan de bezoekers aan onze prachtige provincie.

Wil je een weekendje overnachten in een van de prachtige B&B’s of hotels, een dagje uit naar bijvoorbeeld de Efteling, Beekse Bergen, Dierenrijk Eindhoven of kies andere activiteiten zoals golf, karten, skiën,  zwemmen, escape rooms, en (binnen)speeltuinen. Of verblijf voor een langere periode op een van de vele prachtige campings. Wie geven je de tips of je nu met je vriend(in), familie of een hele groep op pad gaat!

Je kan in onze dorpen en steden terecht bij gezellige winkels, horeca en wijn- en bierproeverijen voor de echte bourgondiër. Of duik de natuur in zoals de Biesbosch, Loonse en Drunense Duinen, De Groote Peel en Kalmthoutse Heide, de prachtige bossen; of geniet van de vele fiets- en wandelroutes.

Ook op het gebied van cultuur ben je in Noord-Brabant op het juiste adres met honderden monumenten, tientallen musea, zoals het Textielmuseum het DAF museum, Museum De Pont, Noordbrabants Museum, de Zuiderwaterlinie, en kunstenaars uit het verleden zoals Jeronimus Bosch en Vincent van Gogh.

Of zoek je een muzikaal uitje naar bijvoorbeeld de Mezz in Breda, poppodium 013 in Tilburg, De Effenaar? Geniet je ook zo van foodtruck en lifestyle festivals? Brabant kent een sprankelende evenementenkalender voor jong en oud. Blijf op de hoogte via onze socials.