Soms is het lastig om weer een passend kadootje te bedenken, zeker i bepaalde situaties weet je soms niet wat er echt gewaardeerd zal worden. Geef dan eens iets anders, bijvoorbeeld een weekendje weg!

Altijd een fijn cadeau

Een cadeaubon voor een weekendje weg is niet perse een cadeau voor 1 persoon. Het is een ideaal cadeau om te geven bij een bruiloft of aan een gezin die dit even verdient. Met een weekendje weg cadeaubon kan men zelf kiezen uit de vele vakantieparken in Nederland en België. Enkele cadeaubonnen geven teven de mogelijkheid om er mee naar andere landen in Europa te reizen. Ook de periode van de vakantie is zelf te bepalen. Soms dient er een bedrag te worden bijbetaald, afhankelijk van de waarde van de bon en de kostprijs van het weekendje weg.

Verschillende bonnen

In Nederland zijn er momenteel verschillende cadeaubonnen voor een weekendje weg. De meeste vakantieparken hebben zo hun eigen bon. Denk hierbij aan Center Parcs, Roompot vakantieparken en Landal Greenparcs. Maar ook zijn er algemene bonnen verkrijgbaar. De Hotelbon is er daar eentje van. Een bon voor een heerlijk weekendje weg in een hotel, even met zijn tweetjes weg van de hectiek van werk en opleiding. Fletcher hotels heeft zijn eigen verwenkaart.

Weekendje weg websites

Websites die zich richten op een weekendje weg, zoals weekendjeweg.nl en Bungalows.nl hebben inmiddels ook besloten te gaan voor een eigen cadeaukaart. Voordeel hiervan is dat er via hun website heel veel hotels en bungalowparken te boeken zijn voor een weekendje weg.

Kies jouw eigen waarde

De cadeaukaarten zijn er in verschillende waardes, zo past er altijd wel een cadeaukaart bij jouw budget. Bij aanschaf heb je de keuzen uit een bedrag tussen de €5,= euro en de €150,= euro. Zo past er altijd een kaartje bij elke portemonnee.

  • Lees meer over een weekendje weg in Breda, Tilburg, Den Bosch en Eindhoven

Laat een Reactie achter