Wanneer je een gezellig een avondje plezier wilt maken in Tilburg is dat niet zo heel erg moeilijk. De stad kent tientallen café en andere uitgaansgelegenheden. Wanneer we gewoon het centrum in zouden lopen van Tilburg worden we overspoeld met leuke locaties, toch nemen wij je even mee op de leukste uitgaanstips voor Tilburg

Stop de tijd, Kom naar Bolle!

Bij een bezoekje aan Tilburg kun je café Bolle niet overslaan. Anders zou je avond niet compleet zijn geweest. Zoals zij zelf al zeggen, het zou voelen als een biertje zonder hop en dat gaat natuurlijk niet. Het personeel doet er alles aan om hun gasten op en top te verwennen. Op de maandag krijg je maar liefst 25% korting op alle speciaal biertjes die het café op de kaart heeft staan en dat zijn er niet te zuinig. Het café op het Piusplein heeft ook ruime openingstijden. 7 dagen per week staan zij voor je klaar, tot 2 uur of zelfs 4 uur in de nacht!

Eetcafé Polly Maggoo

Op de Korte Heuvel in Tilburg vinden we een andere, zeer leuke locatie die je zeker niet mag missen, namelijk Café Polly Maggoo. Van oorsprong een eetcafé, maar ook om een avondje te stappen is dit een perfecte locatie. Vooral op doordeweekse dagen blinkt dit café uit in zijn activiteiten. Waar het elders rustig blijft, gaat dit café helemaal los met op elke maandag een heuse pubquiz. De woensdag is voor de Jongens van je weet wel. Deze jongens stonden 7 jaar lang in het bekende Crazy Piano’s en brengen nu elke woensdag de muziek die jij wilt horen. Nederlandstalig, pop, rock het kan allemaal. Vanaf half 11 tot 2 uur in de nacht staan ze voor elke gast klaar. Daarna gaat de DJ op woensdag avond nog door tot 4 uur. Elk weekend kun je in dit café terecht voor een dansje op de swingende dansvloer en de leukste top 40 nummers aanvragen bij de dj. Echt een café waar je even ene bezoekje moet hebben gebracht.

 

  1. Those are yours alright! . We at least need to get these people stealing images to start blogging! They probably just did a image search and grabbed them. They look good though!

  2. Hi, just required you to know I he added your site to my Google bookmarks due to your layout. But seriously, I believe your internet site has 1 in the freshest theme I??ve came across. It extremely helps make reading your blog significantly easier.

  3. You are my inspiration , I possess few web logs and occasionally run out from to post : (.

Laat een Reactie achter