In Brabant kennen ze 1 grote stap waar je met een avond stappen nog lang niet alles hebt gezien en dat is toch wel Den Bosch. De stad zit vol leuke cafeetjes, restaurants en dancings. Aan 1 avond stappen heb je zeker niet genoeg. Daarom geven we jou hier vast de uitgaanstips van Den Bosch, zodat je in ieder geval de leukste plekjes hebt gehad na een avondje uit je bol gaan.

Voor elke moment

Op de Korte putstraat in Den Bosch vinden we het café Roels. Niet zo maar een uitgaans gelegenheid, maar elk moment van de dag kun je jezelf hier vermaken. Zo beschikken zij over een lunchkaart, een dinerkaart, maar ook voor een borrel met snacks of een gezellige feestavond kun je hier terecht. Regelmatig organiseert het café feestavonden met bijvoorbeeld jazz of sing a long avonden waarbij de keeltjes goed gesmeerd kunnen worden en je mee kunt zingen met de bekendste hits van toen en nu. Het café is 7 dagen per week geopend tot 1 uur snachts en op vrijdag en zaterdag zelfs tot half 4 snachts. Als je je hier niet kunt vermaken weten wij het ook niet meer.

Van hobby tot passie

Als we iets verder lopen komen we op de Korenburgstraat café Bar le duc tegen. Een café dat ooit in 1975 zijn deuren openen en begon als een hobby. Het café is gelegen in de Uilenburg, de oudste wijk van ’s-Hertogenbosch. Het café bied de gelegenheid om een hapje te eten, te borrelen of zelfs voor een high beer. Het oud, bruin café is bij uitstek de gelegenheid in Den Bosch om even samen met vrienden bij te kletsen.

Café Reinders

Tot slot nemen we nog een kijkje bij café Reinder op de kruisstraat. Dit café is op maandag gesloten, maar op alle andere dagen tot 2 uur snachts open en in het weekend zelfs tot 4 uur. Sinds 1997 staat dit café bekend om zijn echte huiskamer gevoel, wat je krijgt zodra je de drempel over stapt. Ben je in de buurt, neem dan gerust eens een kijkje bij Café Reinders.

  1. Thanks for this post, I am a big big fan of this website would like to proceed updated.

  2. I am glad to be one of many visitants on this outstanding internet site (:, appreciate it for posting.

  3. I have read several good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how a lot attempt you set to create this kind of excellent informative site.

Laat een Reactie achter