Wanneer je een avondje wilt gaan stappen is Breda daar misschien wel de juiste plaats voor. Vooral in de avonduren en het weekend, bruist Breda van de gezelligheid en feestende mensen. Om geen leuke dingen te missen hebben wij alvast de leukste plekjes voor je op een rij gezet.

Bijna niets te gek

Op de vismarktstraat in Breda zit café Janssen. In dit café zijn dj Hardwell en Dannic begonnen aan hun carrière. Het is een café waar je gewoon jezelf kunt zijn en bijna niets te gek is. Wanneer de vrijdag avond is aangebroken veranderd bij café Janssen jouw weekend in een feestweekend en kun je samen met het vrolijke personeel helemaal los gaan. Het café draait de nieuwste dansplaten en hebben regelmatig leuke aanbiedingen en nieuwe drankjes. Oftewel een feestweekend begint bij café Janssen.

 Lekker aan de shotjes

Ook op de Vismarktstraat in Breda vind je Shots Breda. Deze bar staat bekend om zijn aparte shotjes. Met een assortiment van 180 verschillende shotjes is er altijd wel iets wat bij jou past. Deze shooterbar heeft lange openingstijden en bied je daarmee ruim de tijd om te genieten van deze shotjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van het shotje Stroofwafel, Crème brulee of het shotje Snickers? Lijk ons zeker de moeite waard om eens te gaan proeven!

Goedkoop uitgaan

Wanneer je een avondje wilt gaan stappen, maar de portemonnee werkt even niet mee, dan is er nog geen man over boord. Breng dan eens een bezoekje aan het studentencafé Dunne. Dit café staat bekend als het goedkoopste studenten café in Breda. Een biertje kost er altijd €2,10 euro en een wijntje €2,40 euro. Behalve op hun Dunne Deals momenten, dan betaal je voor een biertje slechts €1,40 euro! Deze deals momenten zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 21 uur en 22.30 uur.

De Bommel leeft

Tot slot hebben we nog de tip voor je over café de Bommel op de Halstraat in Breda. Een café et een zeer lange geschiedenis. Al ruim 30 jaar zwaait het bekende stripfiguur hier de klepel. Herman Brood trad in 1995 maar liefst 2 keer op in dit café en tot op de dag van vandaag zijn er nog regelmatig gezellige avonden met live muziek. De Bommel is een café voor jong en oud!

  1. Rattling superb visual appeal on this internet site, I’d rate it 10 10.

  2. Well I really enjoyed reading it. This information offered by you is very constructive for proper planning.

  3. We stumbled over here different web page and thought I might check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to looking over your web page for a second time.

  4. I’m impressed with your abyss of facts and column skill.

Laat een Reactie achter