Wanneer je wilt uitgaan in Bergen op Zoom is er genoeg te beleven. De stad zit vol met leuke cafeetjes, sfeervolle restaurants en gezellige pleintjes.

Karaoke

Op de Steenbergseweg zit café Silk, een gezellige bar waar je ook nog eens je van jouw beste zang kwaliteiten kunt laten zien. Het café beschikt over een heuse karaoke bar namelijk. Zingen is voor iedereen en samen met jouw vrienden kun je daar gezellig mee brullen met jullie favoriete songs. Zeker eens een bezoekje waard lijkt ons.

Poppodium

Ook in Bergen op Zoom vinden we het poppodium Gebouw-T. Deze is gelegen aan het Wilhelminaveld en beschikt over een zaal, waar maar liefst 700 bezoekers in kunnen. Regelmatig worden hier concerten en optredens verzorgt. Tevens organiseert het gebouw elk jaar, met Hemelvaart, een openlucht evenement genaamd de T. Dit evenement is gratis toegankelijk en geeft bands de mogelijkheid zich van hun beste kant te laten zien.

Ierse gezelligheid

Wanneer je eerder een liefhebber bent van de Ierse gezelligheid loot het zeker om eens een bezoekje te brengen aan O’Carolan’s Irish Pub in Bergen op Zoom. Deze pub straalt de Ierse gezelligheid uit en organiseert regelmatig luister avonden en pub quizs. In het café kun je genieten van verschillende speciaal biertjes, zowel op de tap als op de fles. Je vind O’Carolan’s Irish Pub in Moeregrebstraat in Bergen op Zoom.

Bruinste café van Bergen op Zoom

Café het Molleke word niet voor niets het bruinste café van Bergen op Zoom genoemd. In dit café, gelegen aan de Potterstraat in Bergen op Zoom, kun je alles vinden wat je zou verwachten bij een echt bruin café. De gezelligheid en de muziek kloppen, maar je kunt er ook een kaartje leggen, een potje biljarten of misschien wel iemand van het bord gooien met darten. Een echte bruine, Brabantse kroeg dus.

Uitgaan in Bergen op Zoom

Als je wilt uitgaan in Bergen op Zoom, dan zijn er genoeg leuke, interessante plekjes te ontdekken. Loop gerust eens door de straten van Bergen op Zoom en bekijk wat de stad je te bieden heeft. Bergen op Zoom is absoluut geen saaie stad, ervaar het zelf eens!

 

 

 

  1. Of course, what a splendid website and revealing posts, I will bookmark your blog.All the Best!

  2. Only a smiling visitor here to share the love (:, btw great pattern.

  3. Its good as your other blog posts : D, thankyou for putting up. “A single day is enough to make us a little larger.” by Paul Klee.

Laat een Reactie achter