Wie in Waalwijk of omgeving uit eten wil heeft keuze genoeg. Dat kan ook niet anders, met een inwonersaantal van ruim 47 duizend bewoners, zijn de smaken zeer verschillend en is Waalwijk bijna wel genoodzaakt om een grote diversiteit aan restaurants te hebben. En dat heeft het! Van cafetaria tot luxe restaurant, je vind ze in Waalwijk. Wij hebben een paar hele smakelijke plekjes opgezocht en nemen je graag mee op ontdekkingsreis.

De Gulle Lach

Allereerst gaan we naar de Grotestraat in Waalwijk. Hier vinden we restaurant De Gulle Lach. In de Gulle Lach kun je elke vrijdag terecht voor een 3 gangen diner voor 2 personen. Hier betaal je dan slechts €35,= euro voor. Bij dit 3 gangen menu kun je uit verschillende, heerlijke gerechten kiezen zoals Franse kip, pittig preipotje of Grootmoeders sukadelapjes. Een voor een gerechten die je tong doen tintelen. Alle gerechten en ook de sausjes en nagerechten worden huisgemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van Oma’s appeltaart als toetje? Natuurlijk met een toef slagroom!

Brabantse gemoedelijkheid

Wanneer je gezellig met vrienden uit eten wilt en op zoek bent naar de Brabantse gemoedelijkheid, dan ben je bij het Galgenwiel aan het juiste adres. Op de Burgermeester Smeelelaan vinden we al vanaf 1928 deze horecagelegenheid, wat ooit begon als een café. Inmiddels kun je er voortreffelijk eten en hebben ze vele lekkere gerechten op de kaart staan. De gerechten op de kart zijn verrassend met soms een knipoog naar de mediterrane keuken. Daarnaast beschikt Het Galgenwiel over een uitgebreide bier- en wijnkaart.

Restaurant, sushibar en lounge

Ten slotte gaan we nog even terug naar de Grotestraat. Daar vinden we Kengzo, een restaurant, sushibar en lounge in 1. De ambiance is modern en geeft een frisse uitstraling. Bij Kengzo kun je 2,5 uur onbeperkt genieten van  dagverse sushi, sashimi, teppanyaki-wok-frituur en grill gerechtjes. Bestellen is zeer gemakkelijk en gaat bij Kengzo via een tablet. Je kunt kiezen uit zeer veel verschillende gerechtjes die aangeklikt kunnen worden op het tablet. Zo zie je ook precies wat je besteld. Leuk om eens ontspannen, onbeperkt te genieten van de Aziatische keuken.

Laat een Reactie achter