Midden in Brabant vinden we Tilburg, een stad met een rijk verleden. Tilburg staat vooral bekend om zijn Tilburgse kermis, met ruim 240 kramen en attracties de grootste kermis van Nederland die door de hele binnenstad heen staat en jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers trekt. Maar Tilburg is meer. Zo zijn er gezellige terrasjes en kun je er goed een hapje eten. Waar? Dat vertellen we je graag!

Waanzinnig!

Op de Willem II straat vinden we restaurant Waanzinnig. Voor de medewerkers is Waanzinnig een geweldige kans om weer mee te doen in de maatschappij. Het restaurant wordt namelijk gerund door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Deze krijgen bij Waanzinnig de kans om werkervaring op te doen en daardoor terug te keren in de maatschappij. De kaart is misschien niet al te groot, de gerechten zijn vers bereid en goed van smaak. En wat dacht je van als toetje Bramen cheesecake ? Heerlijk!

Happy Italy

Happy Italy wint snel aan grond in Nederland. Inmiddels kent het concept al aardig wat filialen in Nederland en regelmatig komen daar nieuwe bij. Zo ook in Tilburg. Het restaurant Happy Italy in Tilburg is een feestje om te eten voor jong en oud. Heerlijke pasta’s, goedgevulde pizza’s of overheerlijke pannini’s. Bij Restaurant Happy Italy blijft geen stukje op je bord liggen. Ook voor kinderpartijtjes kun je bij Happy Italy terecht. Gezellig met de vriendjes en vriendinnetjes een pizza bekleden en daarna er van smullen. Bij Happy Italy word je wel happy! Je vind deze heerlijke Italiaan op e heuvelstraat in Roosendaal.

De Carrousel

In het hartje van Tilburg, grenzend aan de markt, staat een glazen gebouw. Hier vestigde jaren geleden Jan en Carla Willemse de lunchroom De Carrousel. De Carrousel is al jaren een begrip in Tilburg. De bonbons bij de koffie zijn niet alleen heel speciaal, ook het huisgemaakte gebak is zeker een aanrader. De kaart kent vele lunch toppers, zoals de Tosti Carrousel of de club Noordzee. Een voor een gerechten om van te genieten. Bij De Carrousel kun je 7 dagen per week terecht op de Schouwburgring, voor een heerlijke, aparte lunch.

 

 

Laat een Reactie achter