Roosendaal, een mooie stad in het zuiden van Nederland. Deze stad met ruim 77 duizend inwoners werd vooral bekend om zijn Red Band fabriek en de productie van onze Liga. Maar Roosendaal heeft meer te bieden, terrasjes, winkels maar ook zeer verfijnde restaurants. Om een avondje te gaan smullen is Roosendaal zeker een aangewezen stad. Als je wilt weten waar je dan het beste terecht kunt, lees dan vooral even verder.

Het Hooihuis

Zo een 10 jaar geleden opende Koen en Lisette Bakker het Hooihuis in het Brabantse Roosendaal. Een bourgondisch restaurant is niet zo maar een restaurant. OP het terras vind je een grote tipi tent en in de zomer diverse haardvuurtjes. De kaart staat vol met kleine toppertjes, zo is er in het seizoen asperges te krijgen, welke met veel liefde en zorg worden bereid. Ook het zelfgemaakte stroopwafelijs is een menu topper die je zeker niet mag overslaan. Het Hooihuis organiseert regelmatig speciale avonden en is continue in beweging. Een restaurant om dus zeker eens nader te onderzoeken en beleven. Het Hooihuis is te vinden op De Stok in Roosendaal.

Luxe en stijlvol

Wie van luxe en stijl houd, kan een bezoekje brengen aan Lounge 8 op de Raadhuisstraat. Dit restaurant ademt pure luxe uit en het spreekwoord het is allemaal goud wat er blijkt, zal hier niet misstaan. Dit doet echter niets af aan de heerlijke gerechten die op de kaart staan. Lounge 8 werkt met het All you can eat concept. Je kunt dus bestellen wat je lekker vind, zoveel en o vaak als je zelf wilt. Geniet van heerlijke gerechten die met zorg worden bereid, terwijl je met vrienden geniet van een goed gesprek. Sushi, grill en salades, er is voor ieder wel wat wils voor slechts 1 prijs. Naast dat je in Lounge 8 ontzettend lekker kunt eten, kun je bij hun ook terecht voor een workshop. Zo zijn er sushi en cocktail workshops, waar de lekkerste hapjes en drankjes leert maken. Leuk voor een vrienden uitje of een vrijgezellen feest. Lounge 8, altijd een succes dus!

Laat een Reactie achter