Oosterhout is dan wel geen grote stad, het kleine maakt het misschien wel extra gezellig. De stad staat bekend om zijn gezellige terrasjes en aparte winkels. Vermaken kun je jezelf in Oosterhoud dus prima en ben je na een dagje shoppen moe, breng dan een bezoek aan een van de vele leuke restaurantjes die Oosterhout rijk is, voor een voortreffelijke hap. Wij geven je vast wat tips.

De beren in Oosterhout

Restaurant De Beren is geen onbekende in Nederland. Deze keten heeft al vele restaurants op zijn naam staan, maar van een massaproductie merk je bij deze keten totaal niets! Elk restaurant is met evenveel liefde ingericht en de gerechten zijn heerlijk voor een schappelijke prijs. Tevens hebben ze op doordeweekse dagen hele leuke acties. Op de maandag en donderdag eet je onbeperkt spareribs, vergezeld met ambachtelijke friet en frisse salade. Op de dinsdag kun je deze spareribs inwisselen voor onbeperkt sate eten en op de woensdag is het visdag. Je eet dan onbeperkt sliptong voor slechts €14,50 euro. Tevens heeft De Beren een leuk filmarrangement waarbij je een 3 gangen diner en een avondje bioscoop combineert voor slechts €29.50 euro. In Oosterhout vindt je De Beren op de Markt.

Me Gusta Tapas

Ben je meer van de tapas dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Me Gusta. Na binnenkomst waan je jezelf direct in spanje. De menukaart staat vol authentieke Spaanse gerechten, Spaanse wijnen en bieren en kent vele succesnummers. Regelmatig wordt er gewerkt aan nieuwe gerechten die dan weer worden toegevoegd op de kaart. Me Gusta vind je op de Willemstraat en is 7 dagen per week geopend.

Het Paradijs in Oosterhout

Tenslotte nemen we je nog even snel mee naar de Bredaseweg. Hier zit namelijk het Japans/Chinese restaurant Paradijs. Dit restaurant heeft na 25 jaar zeker een naam opgebouwd. De sfeer is Japans ingericht en ondanks dat je zelf je gerechten kunt kiezen bij het buffet, oogt het niet als een zoveelste wok restaurant. Over Paradijs valt weinig te vertellen, je moet het zelf hebben beleefd om te kunnen ervaren. Snel maar eens langs gaan dan!

Laat een Reactie achter