Bezoek je Etten-leur dan bezoek je een plek met nog dorpse gezelligheid. Etten-Leur is een plek die vele diversiteit kent. Je kunt er heerlijk wandelen, een bioscoopje bezoeken of gewoon een hapje eten. Voor deze laatste uitgaansmogelijkheid hebben wij een paar tips op een rijtje gezet om de lekkerste plekjes van Etten-Leur te vinden:

De Zwaan op de Markt

Op de markt, dus midden in Etten-Leur, kun je een bezoekje brengen aan restaurant de Zwaan. In dit restaurant is de chef-kok onderscheiden met een heuse Michelin ster. Je bent dus verzekerd van een smakelijke hap op je bord. Het restaurant werd maar liefst 23 keer onderscheiden met een Michelin ster.  Ook wanneer je een grote kunst liefhebber bent, moet je zeker een bezoekje brengen aan restaurant De Zwaan. Naast het heerlijke eten, showt gastheer Roland Peijnenburg met alle liefde zijn schilderijencollectie in een doorlopende expositie.

Indonesisch tafelen

Soms heb je even zin in iets totaal anders. Een andere keuken, een andere ambiance, eens iets anders proberen. Ga dan eens langs bij Rumah Dani op de Lange brugstraat in Etten-Leur. Op 30 april 2010 opende hier Rumah Dani zijn deuren en sinds die tijd staat het bekent als een restaurant waar de smaakpupillen volop worden geprikkeld. Het restaurant serveert heerlijke oosterse gerechten in een zeer toepasselijke sfeer. Zelfs de muziek is er op aangepast. En heb je een keer geen zin om uit eten te gaan, dan kun je de gerechten ook lekker mee naar huis nemen en thuis een oosterse avond creëren.

Family Etten-Leur

Voor een snellere hap met het hele gezin kun je het beste terecht bij Family op het Bruchtplein. Op het eerste oog lijkt het een doodgewone cafetaria, maar schijn bedriegt. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan verschillende broodjes, warme snacks en dranken. Zeer speciaal voor Family is de verschillende soorten koffie die zij met alle liefde schenken. Echt een plek om even met het hele gezin een hapje te eten, na afloop van een dag shoppen of pretpark.

 

Laat een Reactie achter