Den Bosch staat bekend om zijn Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. Een middelgrote stad, vol met leuke cafeetjes, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. Wie uit eten wil vind in Den Bosch zeker wel iets wat hem zint. Om het je nog iets gemakkelijker te maken nemen wij je vast mee langs de drie leukste restaurantjes van Den Bosch.

Restaurant Citrus

Wie eens luxe uit eten wilt en hierbij de voorkeur geeft aan oesters of kreeft, moet zeker een bezoekje brengen aan restaurant Citrus op de Lange Putstraat in Den Bosch. Dit restaurant servert als voorgerecht oesters per stuk of een soepje van eendenlever. Ook kun je kiezen uit een keuze menu van maar liefst 6 gangen. Het ideale avondje uit eten voor wie eens een keer totaal anders zijn avond wil beleven.

Lekker Afghaans

Op de Orthenstraat in Den Bosch vinden we nog zo een pareltje. Het Afghaanse restaurant Zaher. De familie Alizadah opende in 2013 hier hun deuren om de inwoners van Den Bosch kennis te laten maken met hun verfijnde keuken. 3 jaar daarvoor opende zij al een restaurant in Tilburg en inmiddels heeft de familie 3 restaurants en een catering op hun naam staan. Zaher betekent letterlijk ‘de verschijning’ in de breedste zin van het woord. Het verwijst naar iets of iemand met een bijzondere kwaliteit. Iets wat je zeker niet vergeet en waar je anderen enthousiast over zult vertellen als je het gezien of ervaren hebt. Deze betekenis probeert de familie keer op keer waar te maken en we moeten zeggen, dit gaat ze prima af. Ervaren is weten, dus breng gerust eens een bezoekje aan Zaher.

Restaurant Fabuleux

Tot slot laten we je nog even snel kennis maken met restaurant Fabuleux. We vinden dit restaurant op de Verwerstraat in Den Bosch. De ambiance is huiselijk en gezellig. De gerechten daarentegen zijn voortreffelijk en wellicht wat aan de prijs. Maar de prijs kwaliteit verhouding is prima in orde en de sfeer waarmee elk gerecht geserveerd word is de prijs meer dan waard. Ook hier kun je genieten van een meerkeuze menu tot wel 7 gangen! Eet smakelijk en geniet ervan

  1. Every paragraph was a entrance to read Because of you.

Laat een Reactie achter