Bergen op Zoom is stad in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De stad kent ruim 67 duizend inwoners en is daarmee oprecht groot te noemen. Groot is ook het aanbod van horeca gelegenheden in de stad. Wanneer je in Bergen op Zoom wilt uitgaan of een avond heerlijk wilt gaan dineren is het aanbod groot genoeg om iets te vinden wat jij leuk vind. Wij nemen je vast mee langst de leukste restaurants van Bergen op Zoom.

Lekker Argentijns

Midden in Bergen op zoom, op de markt, komen we het Argentijns grill restaurant Amigo tegen. Het steakhouse heeft een sfeervolle ambiance met een warme en typische Zuid-Amerikaanse gastvrijheid. De gerechten zijn typisch Argentijns en niet duur. In de keuken wordt het vlees bereid boven een grill met houtskool, waardoor het de typische smaak krijgt. Het restaurant is 6 dagen per week geopend voor een gezellig avondje dineren met zijn tweetjes bij kaarslicht of met een groep vrienden.

Brownies en downies

Misschien niet meteen een restaurant te noemen, maar prima om eens een keer te gaan lunchen. Brownies en Downlies in Bergen op Zoom. Deze horeca gelegenheid word gerund door mensen met het syndroom van down en hen begeleiders. Hierdoor krijgen zij het idee dat ze ook mee tellen in de maatschappij. Bij Brownies en Downies kunt een lekkere kopkoffie bestellen met een heerlijke brownie of andere lekkernij. Zeker een bezoekje waard.

Amore Mio is een aanrader!

Tot slot gaan we langs de kremerstraat in Bergen op Zoom. Hier vinden we op nummer 5 het restaurant Amore Mio. Vanaf de buitenkant lijkt het wat simpel, maar deze eerste indruk is bedrog. Binnen ontdekken we een gemoedelijke sfeer. Het restaurant is schoon, wat natuurlijk ook erg belangrijk is en straalt gezelligheid uit. Het typische Italiaanse gevoel overspoeld je zodra je de drempel over bent. Regelmatig organiseert het restaurant speciale avonden met live muziek waarbij je, genietend van de muziek, een speciaal menu kunt nuttigen. Amore Mio is zeker een bezoekje waard als je een lekkere maaltijd wilt nuttigen in Bergen op Zoom.

Laat een Reactie achter