Om eens een ander cadeau te geven, zijn er tegenwoordig heel veel mogelijkheden. Geef een weekendje weg, een saunabezoek, een avondje bios, of een cadeaubon om gezellig met zijn tweetjes uit eten te gaan. Succes verzekerd!

Diverse aanbieders

Voor wie een uit eten cadeaubon cadeau wil doen zijn er heel veel aanbieders waar je uit kunt kiezen. Natuurlijk kun je bij het favoriete restaurant een cadeaubon halen, maar er zijn ook diverse aanbieders die de ontvanger zelf de keuze laat maken uit de vele, aangesloten restaurants. Zo is er de Dinercadeau, de nationale Diner cadeau kaart, maar ook de restaurantcadeau. Iedere kaart heeft zijn eigen aangesloten restaurants, maar dit zijn er zeer veel, verdeeld over heel Nederland, dus er is altijd een juist restaurant in de buurt.

Altijd bij de hand

De meeste cadeau bonnen voor een avondje uit eten zijn er in een fysieke kaart, de grootte van een bankpas en daardoor dus gemakkelijk mee te nemen in de portemonnee. Via de websites kun je zoeken naar een restaurant in de buurt, of in een bepaalde plaats. Leuk bijvoorbeeld om er een dagje weg van te maken met als afsluiter een heerlijk diner voor twee.

Alleen hoofdgerecht of 3 gangen

Wanneer je de uit eten cadeau bon inlevert bij je restaurant naar keuze kun je zelf bepalen wat je wilt eten en hoeveel. De kaart vertegenwoordigd een bepaald bedrag, hetgeen de gever er op heeft gezet en dient dus als wettig betaalmiddel. Is het saldo niet toereikend, dan zal je moeten bij betalen. Maar heb je meer dan genoeg saldo, dan kun je het de volgende keer weer gebruiken als (gedeeltelijke) betaalmiddel.

Waarde van de uit eten cadeau bon

Hoeveel de waarde van de uit eten cadeau bon is, dat is aan de gever. Elk bedrag tussen de €5,= en €150,= is mogelijk. De waarde blijft meestal 1 jaar geldig.

  1. Your post was both insightful and delightfully written.

Laat een Reactie achter