Heb je wel eens van streetjumpen gehoord? Het gaat over het springen van de ene naar de andere trampoline. Streetjumpen en trampolineparken zijn er meer dan genoeg te vinden in Brabant. Leuk om dus een dagje uit te plannen en hier dan eens een kijkje te nemen.

Wat is streetjumpen precies?

Het is misschien niet bij iedereen bekend wat streetjumpen precies is. Je springt hierbij van een trampoline naar een ander trampoline en dit kan op een van de 10 area’s. Het zijn velden die geschikt zijn voor jong en oud en voor ieder niveau.

Kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiefeest vieren?

Het is altijd leuk om samen wat te vieren, dus is er een kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiefeest of wat anders te vieren? Dan is streetjumpen een leuke keuze en het is eens wat anders. Er zijn namelijk leuke arrangementen te boeken en dat kan al vanaf zes personen. Je hebt dan niet alleen het springen, maar je krijgt ook een hapje en drankje in de lounge bar aangeboden.

Mierlo streetjumpen

Je hebt in Brabant de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan Mierlo, daar kun je dan streetjumpen tijdens een leuk dagje uit. Je hebt dan verschillende obstakels waar je overheen gaat springen. Tijdens het springen moet je wel jump sokken aan hebben. Deze hebben erg veel grip en zijn gemaakt om veilig te kunnen springen.

Adresgegevens: Arkweg 3-17, 5731 PD Mierlo, website: www.streetjumpmierlo.nl

Streetjumpen in Veldhoven

Een leuk dagje uit in Veldhoven? Streetjumpen is een leuke optie. Of dat je nou met je gezin wil komen, of met collega’s, vrienden, een klassenfeest of een kinderfeestje, het kan allemaal geregeld worden. Het is namelijk voor iedereen geschikt en ook al is het de eerste keer, je hebt het zo onder de knie en kunt dan heerlijk genieten van het streetjumpen tijdens een dagje uit in Brabant.

Adresgegevens: Heerseweg 49, 5504 KP Veldhoven, website: www.streetjumpveldhoven.nl

Streetjumpen Teteringen

Genieten van het streetjumpen is wat je gaat doen tijdens een dagje uit in Brabant als je Teteringen een bezoekje brengt. Je vindt hier verschillende faciliteiten en ook luxe horeca. Als je zelf wil springen vermaak je je hier prima, maar ook als je alleen maar wil kijken heb je hier goed uitzicht op het streetjumpen wat ook voor een mooie ervaring kan zorgen. Je kan het altijd eens proberen om zelf mee te doen, en dan lekker wat te drinken en eten pakken en genieten van de anderen die aan het jumpen zijn.

Adresgegevens: Donkerstraat 36, 4847 EJ Teteringen (gemeente Breda), website: www.streetjumpbreda.nl