Een kadootje voor iemand bedenken is niet altijd even gemakkelijk. Toch zijn er dingen die bij iedereen wel in de smaak vallen. Neem nu de wellness cadeaubonnen. Altijd een goed idee om iemand een rust momentje te gunnen.

De Nederlandse saunabon

De Nederlandse saunabon is verkrijgbaar in diverse waardes. Variërend van €5,= euro tot €150,= euro. Zo is er dus de mogelijkheid om voor iedere gelegenheid de juiste saunabon te geven. De cadeaubon is een fysieke kaart die net als een betaalpas word gebruikt. Het gehele tegoed hoeft hierdoor niet in 1 keer besteed te worden. De betaalpas is te gebruiken in meer dan 150 sauna’s, voor een saunabezoek of een massage. De ontvanger kan dus zelf bepalen wanneer, waar en wat hij wil gaan doen met de saunabon. Ideaal!

De Wellnessbon

Naast de Saunabon is er ook de Wellnessbon verkrijgbaar. Op dit moment is dit een van de grootste spelers. Bij de Wellnessbon kun je kiezen uit meer dan 85 acceptatiepunten, bestaande uit diverse sauna’s en wellness resorts. Met de Wellnessbon geef je de gelukkige ontvanger de mogelijkheid om een momentje te ontsnappen aan het soms hectische leven. Ook de Wellnessbon is een fysieke kaart, welke het formaat heeft van de bankpas. Hierdoor past hij prima in de portemonnee. Voor het saldo kun je kiezen voor elk bedrag tussen de €5,= en €150,= euro. Ook hier hoeft het bedrag niet in 1 keer besteed te worden en kan men kiezen om de entree van de sauna te betalen met de Wellnessbon, of te kiezen voor een van de vele behandelingen die in de resorts mogelijk zijn.

Zowel de Saunabon als de Wellnessbon zijn een ideaal kadootje voor zowel de man als de vrouw. Voor zowel een verjaardag als een bedankje, de bonnen zijn altijd welkom!

Laat een Reactie achter