Al jaren organiseert Diningcity de restaurantweken in heel Nederland en dus ook in Brabant. Een week waarin je voordelig kennis kan maken met de vele restaurants die Brabant rijk is.

Voordelig uit eten in Brabant

Tijdens de restaurantweken in Nederland kun je kiezen uit maar liefst 500 restaurants. Een deel hiervan bevind zich in Brabant. De restaurant weken geven je de mogelijkheid om voor slechts €27,50 euro per persoon kennis te maken met een restaurant die je wellicht nog niet kende. De restaurant weken worden twee keer per jaar georganiseerd. Zowel in het voorjaar als het najaar. Waardoor je dus altijd kennis kan maken met de lekkerste recepten van verse ingrediënten.

Diningcity

Diningcity, de organisator van de Nationale Restaurant Weken, is opgericht in 1998 en is een van de meest toonaangevende restaurant website van Nederland en België. Hun missie is om jou te verleiden eens lekker uit eten te gaan en vooral om eens iets nieuws te proberen. Nederland kent namelijk zo ontzettend veel leuke en vooral smakelijke restaurants. Op hu website bieden ze het hele jaar door de lekkerste deals op het gebied van uit eten gaan. Meer dan honderdduizend reviews passeren hier de revue en jaarlijks worden en meer dan 5 miljoen reserveringen gedaan via de website van Diningcity.

Nog maar 500

Voorheen werden tijdens de Nationale restaurantweken meer dan 1000 restaurants geselecteerd voor deelname. Dit heeft men echter terug gebracht naar 500 restaurants.  Alleen bedrijven welke in eerdere edities positief zijn beoordeeld krijgen een uitnodiging tot deelname. Hiermee hoopt men de restaurant weken exclusiever te maken, voor zowel klant als restaurant. De restaurants mogen dan minder in aantallen zijn, de kwaliteit is uit een hogere segment. Zo weet de Nationale Restaurant Weken het evenement aantrekkelijker en exclusiever te maken. Ook de omzet van de restaurants blijkt uit deze nieuwe opzet gestegen te zijn.

Laat een Reactie achter