Sinds de fusie op 1 januari 2017 van Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode heeft Brabant er een nieuwe gemeente bij, Meierijstad. Echt veel hotels zijn er niet te vinden, vooral niet in Schijndel en Sint-Oedenrode. Wel in Veghel.

Zoals Hotel Slapen in Veghel. Dit hotel ligt aan de rand van het centrum, op loopafstand van restaurants en winkels. Of je neemt 700 meter verderop de bus. Slapen in Veghel telt 8 kamers met elk een eigen badkamer, twee boxspringen die je ook uit elkaar kunt zetten, een zit- en werkhoek en gratis wifi. In de ontbijtkamer is een magnetron en koelkast aanwezig die je kunt gebruiken. ‘s Avonds verandert de ontbijtkamer in een gemeenschappelijke ontspanningskamer.

Stay Balanced

Aan de rand van Veghel, vlakbij de A50, ligt Teugel Resort Veghel. Je kunt er kiezen tussen een Comfort Kamer, een Deluxe Kamer, een Familie Kamer of de Bruidssuite. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer. Ook beschikken de kamers over een flatscreen-tv en een apart toilet. In het bijbehorende restaurant kun je zowel lunchen als dineren. Het hotel biedt ook een drietal arrangementen aan, waaronder een Stay Balanced-arrangement. Daarbij krijg je een dag toegang tot het beauty- en saunaresort in Mill.

Toch overnachten in Schijndel of Sint-Oedenrode? 

Je kunt altijd uitwijken naar omliggende dorpen en gemeenten zoals Uden, Heeswijk-Dinther, Erp, Den Bosch of Eindhoven. Of kiezen voor een Bed&Breakfast. Die zijn er wel meer.

 

 

 

Laat een Reactie achter