Wil je meerdere dagen naar Bergen op Zoom, dan kun je overnachten in een van de hotels die de stad rijk is.

Een echte aanrader is het oudste hotel van Nederland, namelijk Grand Hotel de Draak. Het hotel is gevestigd in een eeuwenoud pand op de Grote Markt van Bergen op Zoom en de trots van veel Bergenaars. Leuk detail is dat het hotel als een van de weinige panden aan de markt de grote brand van 1397 overleefde. Het hotel beschikt over 62 kamers en heeft spa- en wellness-faciliteiten. Ook het bijbehorende Restaurant Hemingway is een streling voor de tong.

Eten, drinken en slapen als een Bourgondiër

Vlak naast de Draak ligt het aangename Grand Café Hotel De Bourgondiër. Gezelligheid en lekker eten voeren hier de boventoon. Hier kun je zowel in alle rust ‘bourgondisch’ genieten als snel aanschuiven en doorgaan of na een biertje je bed inrollen. Het hotel beschikt over 13 kamers waarvan sommigen uitkijken op de Grote Markt en een bruidssuite. 

In de buurt van de Grote Markt, bij het station van Bergen op Zoom, ligt Hotel Old Dutch. Hun credo: ‘van huis, toch thuis’, oftewel ouderwetse gastvrijheid voert hier de boventoon. Begin 2017 heeft het hotel een grondige renovatie ondergaan. Hotel Old Dutch beschikt over 11 kamers, verspreid over twee verdiepingen.

Ouderwetse jeugdherberg

Ben je niet van de hotels en wil je liever ook niet in een Bed&Breakfast slapen, boek dan een of meerdere nachten in de Stayokay van Bergen op Zoom. De jeugdherberg ligt in een ruim en groen bosgebied, buiten het centrum. Hier kun je volop genieten van de rust en zit je toch zo in het centrum. De jeugdherberg heeft slaapkamers met een eigen douche en toilet of 6-persoons appartementen met eigen badkamer, woonkamer en picknicktafel. 

 

  1. Beautiful ɑnd unique Product.Thanks fоr thе fast and secure shipping.

Laat een Reactie achter