Wil jij uitzonderlijke rust en een vogelvrij gevoel ervaren? Dan is een ballonvaart meemaken écht iets voor jou. Vanuit een luchtballon ontdek je jouw omgeving op de meest unieke manier. De wind bepaalt welke kant jullie op gaan en het blijft dus tot op het laatste moment een verrassing welk deel van de omgeving jullie te zien krijgen. Een ballonvaart is ook een geweldig cadeau om te geven óf cadeau te krijgen. Laat je verwonderen over het mooie landschap van Brabant!

Van Nationaal Park De Biesbosch in het noorden tot aan de lichtstad Eindhoven in het zuiden. In Brabant zijn genoeg opstapplaatsen te vinden voor een onvergetelijke ballonvaart. Door de prachtige natuur, centrale ligging en historische steden is deze provincie erg populair voor het beleven van een ballonvlucht. Je kunt een ballontocht boeken in de lente om het groene Brabant van bovenaf te ervaren. Of in de herfst, waar je kunt genieten van de
prachtige kleuren die zijn uitgestrooid over de bossen. Wij vertellen je over de opstapplaatsen in het zuiden; Brabant biedt zo veel moois!

1. BAS Ballonvaarten

De vaste opstapplaatsen van BAS Ballonvaart in Brabant zijn Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Maar ook een ballonvaart vanaf je eigen woonplaats behoort tot hun mogelijkheden; een privé ballonvaart. Zonder vreemde mede passagiers in uw eigen prive ballon en eventueel bij u thuis opstijgen, BAS Ballonvaarten maakt het waar. Ze komen vanaf 2 personen al op locatie, en groepen van 250 personen is ook geen enkel probleem.

2. Sky Ballonvaarten

Sky Ballonvaarten biedt veel mogelijkheden en een ruim aanbod aan opstapplaatsen. Gecombineerde ballonvaren zijn bij Sky Ballonvaarten mogelijk waarbij je samen met andere passagiers een prachtige ballonvaart maakt vanaf één van de vaste opstijglocaties zoals bijvoorbeeld Eindhoven, Breda, Oss en Bergen op Zoom in Brabant. Ook biedt Sky Ballonvaarten privé-ballonvaarten aan waarbij je één van de ballonnen inzet voor je eigen groep vanaf een door jezelf gekozen locatie. Je kunt daarbij kiezen uit ballonnen van 2 t/m 16 personen. Of kies voor diverse specials zoals combinatie-arrangementen ballonvaren en een lekker dagje golfen of een diner of hapje aan boord van
de ballon. Het is er allemaal mogelijk!

3. Xclusive Ballonvaarten

´Bijna ieder mens droomt er van eens te kunnen vliegen. Met het maken van een ballonvaart komt u heel dicht bij dat gevoel. In een luchtballon, hoog in de lucht, ervaart u het ultieme gevoel van vrijheid´ Op elke ballonvaart van Xclusive kunnen maximaal 9 personen mee. Zo is er alle rust en ruimte om optimaal te kunnen ballonvaren en eventuele vragen te stellen aan de piloot. Xclusive biedt verschillende arrangementen en cadeaubonnen aan. Een ballonvaart is origineel, spannend en spectaculair en wat is er leuker dan een leuke ervaring weg geven?! In het prachtige Brabant beschikt Xclusive over opstijgvelden in onder meer: Breda, Roosendaal, Oosterhout, Oss en nog veel meer plekken.Ook hebben ze een opstijgveld in Lage Zwaluwe, dat tegen de Biesbosch aanligt en dus écht uniek is.