De zomerse, romantische komedie Elvy’s Wereld: So Ibiza verovert harten én het witte doek van Kinepolis. Op 21 september geniet je via een livestream op groot scherm mee met de officiële filmpremière in Amsterdam. Op 29 en 30 september bezoekt de cast zelfs een aantal Kinepolis bioscopen tijdens het speciale BFF Weekend en maak je kans op toffe prijzen.

Tijdens de Première Night op 21 september geniet je van de grappige en supertoffe film over muziek, Ibiza, fashion en verliefdheid; gewoon vanuit je relaxte bioscoopstoel in jouw Kinepolis. De live-verbinding start om 19:00 uur.

BFF-Weekend Elvy’s Wereld
In het weekend van 29 en 30 september is je bezoek aan de film Elvy’s Wereld: So Ibiza extra bijzonder. Je ziet voorafgaand aan de film namelijk een superleuke videoboodschap van de cast, krijgt een handtekeningkaart, maakt kans op een leuke prijs en als je een leuke #elvyselfie hebt, maak je ook nog kans op een van de honderd Elvy-pakketten! 

Cast visit Den Bosch, Almere en Utrecht
In Kinepolis Den Bosch, Almere en Utrecht is er zelfs een exclusief bezoek van de cast tijdens dit speciale weekend. Jill Schirnhofer, May Hollerman, Bibi en Sarah Natua bezoeken op 29 september om 11:15 uur Kinepolis Den Bosch. Op 30 september om 11:15 uur brengen Kalvijn, Femke Meines en Buddy Vedder een bezoek aan Kinepolis Almere, om ná de film (om 16:10 uur) in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht aan te schuiven.

Elvy’s Wereld: So Ibiza
Elvy’s Wereld: So Ibiza is de verfilming van het gelijknamige boek van bestselleracteur Jill Schirnhofer. In deze zomerse komedie zet Elvy alles op alles om op Ibiza de Future Fashion Award te winnen. Daarbij ontmoet ze veel bijzondere mensen; van wereldberoemde dj’s en gestresste Beachclub-eigenaren, tot fashion-influencers en de dochter van een beroemd mode-icoon. Het wordt het avontuur van haar leven, maar het loopt uiteindelijk heel anders dan ze zich had voorgesteld.

Première Night: Elvy’s Wereld

  • 21 september 2018
  • Start zaalprogramma: 19.00 uur
  • Start film: 19.30 uur
  • Tickets (reguliere prijs)
  • Te zien in onder andere Breda en Den Bosch

BFF Weekend: Elvy’s Wereld

  • 29 september: Den Bosch
  • Cast visit: 11:15 uur
  • Start film: 11:45 uur
  • Tickets (reguliere prijs)

Laat een Reactie achter