Roosendaal heeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld Eindhoven, Breda en Tilburg maar 1 bioscoop, namelijk Bioscoop City aan de Brugstraat in Roosendaal. Of toch niet? Want in de bioscoop zit ook Cinema Paradiso.

Bioscopen in Roosendaal

Bioscoop City in Roosendaal, met vestigingen in Bergen op Zoom en Etten-Leur, telt 4 zalen met in totaal in totaal 691 stoelen. Ondanks het beperkt aantal zalen kun je hier wel films in 3D zien. Ook varieert het aanbod van Hollywood-films tot Nederlandstalige en kinderfilms. Bij Bioscoop City betaal je maar 9 euro voor een reguliere film. Voor 3D komt er 2,50 bij. Kinderen kunnen bij de bioscoop een Kids Party (verjaardagsfeestje) organiseren.
– Een van de zalen is gereserveerd voor Cinema Paradiso. Dit is een filmhuis in de drie bioscopen die samen C-Cinemas vormen (Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur). Per week zijn er meestal twee verschillende films te zien. Een groepje vrijwilligers maakt wekelijks een selectie van films. Voor 10 euro per jaar kun je lid worden van Cinema Paradiso. Je krijgt dan 2 euro korting per bioscoopbezoek.

Films in Roosendaal

Wil je weten welke films er vanavond of dit weekend draait in de bioscoop? Kijk dan op een van de websites die hierboven genoemd worden.

Andere bioscopen in Brabant

Bekijk de informatie over de bioscopen in Breda, Eindhoven, Tilburg en Den Bosch.

 

Laat een Reactie achter