Den Bosch telt eigenlijk maar twee bioscopen: Vue en de Verkadefabriek, waarbij de Verkadefabriek meer is dan alleen maar een bioscoop. Hier worden regelmatig ook dancefeesten of andere evenementen georganiseerd.

Bioscopen Den Bosch

– Den Bosch heeft net als Eindhoven een Vue Cinema. De bioscoop beschikt over 5 zalen. Je kunt 3D films kijken in Dolby Atmos en Dolby Cinema. De zalen zijn voorzien van airco. Ook organiseert Vue Den Bosch regelmatig events als Mega Kids Weekend, Blockbuster Night, Meet the Cast en Girls Night en specials als Vue Ballet, Vue Classic, Bollywood, Vue Docs etc. Voor kids worden Mini Mornings georganiseerd (speciaal voor de allerkleinsten) en Mega Kids Weekends. Voor 19 euro per maand kun je met de Vue Movie Pass onbeperkt naar de bioscoop en krijg je 10% korting op eten en drinken. De bioscoop telt 5 zalen met in totaal 1100 stoelen.

– De Verkadefabriek richt zich vooral op arthouse films. Daarnaast kun je er terecht voor theater, cabaret en muziek. De bioscoop telt 5 zalen en heeft in totaal 384 stoelen. Voor 3D moet je hier niet zijn, want dat heeft de Verkadefabriek niet. Wel kun je hier terecht voor toonaangevende festivals waaronder het City Food & Filmfestival met oog voor de beste foodfilms en documentaires. Met een jaarkaart kun je voor 280 euro per jaar een jaar lang alle activiteiten in de Verkadefabriek bijwonen, dus niet alleen film. Met een Supporterpas krijg je voor 19,50 per jaar per bioscoopbezoek 1 euro korting (voor andere voorstellingen tellen andere kortingen). 

Films in Den Bosch

Wil je weten welke films er vanavond of dit weekend draaien in je favoriete bioscoop? Kijk dan op een van de websites die hierboven genoemd worden.

Andere bioscopen in Brabant

Bekijk de informatie over de bioscopen in Breda, Eindhoven, Tilburg en Roosendaal.

Laat een Reactie achter