Een dagje uit in Brabant is meer dan de moeite waard. Ben je hier een weekendje met het hele gezin? Of een langere periode om vakantie te vieren? Misschien heb je er wel familie wonen en wil je samen een dagje minigolf in Brabant spelen. Een goed moment om eens na te gaan wat je leuk vindt en dan hebben wij wat opties voor je op een rijtje gezet. Er zijn namelijk veel mooie plaatsen in Brabant waar jij deze activiteit uit kunt voeren.

Minigolf bij Honderdbunderbos

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen is vaak druk bezocht. Maar in de luwte, in de bosrand, daar vind je tussen de Duinweg en de Honderdbunderweg, een beschut terras en een midgetgolfbaan. Je kunt daar ongeveer 2-3 uur spelen. De moeite waard dus en dan heb je een leuke ochtend, middag of avond waar je samen van gaat genieten tijdens je dagje uit in Brabant.

Adresgegevens

Playgrnd

Wat erg populair is als je denkt aan minigolf in Brabant, is Playgrnd. Hier vind je namelijk een mix van diverse concepten, je hebt er minigolf van MinigolfRevolution, een Ping Pong Area en echte Jeu de Boules. Een echte hotspot in Breda kunnen we wel zeggen. Je kunt het combineren met lekkere hapjes en goede muziek. Dit is echter meer een uitje waar je met collega’s en vrienden van gaat genieten, omdat het vaak in de avonduren het meest druk en gezellig is. Mensen komen hier als gezellig avondje uit, praten bij en spelen een spel. Een lekker hapje en drankje er bij en dan is de avond compleet.

De Maashorst

Een dagje uit met de hele familie is zeker de moeite waard bij de Maashorst. Tussen natuurgebied de Maashorst en Herpenduin vind je namelijk een aangelegde avonturen minigolfbaan. Het is een karaktervolle en zorgvuldig aangelegde baan met 18 holes. Een dagje uit gaat hier zeker de moeite waard zijn voor jong en oud. Het is geschikt als familiedag, maar ook om met je gezin even weg te zijn of als kinderfeestje of bedrijfsuitje. Heerlijk in de natuur en zo kun je de dag wel volmaken met zijn allen. Tussendoor even pauzeren en dan eens kijken wie er vandaag de dag het beste een balletje kan slaan.