Meijerijstad bestaat uit een aantal gemeentes bij elkaar. Op deze manier vormt Meijerijstad een groter gebied en kan men zijn inwoners en de bezoekers van de gemeente meer bieden. Cafeetjes, bioscopen, theater maar ook leuke restaurantjes. Dit natuurlijk vooral voor de volwassene die daar graag gebruik van maken. Echter de kleintjes worden niet vergeten, zo vinden we in Veghel een heuse apenstad voor de kinderen en ………

Monkeytown Veghel

Voor wie zich eens helemaal wil uitleven en zich een dagje volledig wil laten gaan als aapje is een bezoek aan Monkey Town in Veghel zeker de moeite waard. Dit klauterparadijs bevind zich op de Willem Alexander Sportpark en bied maar liefst 3500 m2 speelplezier. Klimmen op de klimtoestellen, sjezen van de glijbaan of zo hoog mogelijk springen op de trampolines, bij Monkey Town is het allemaal mogelijk! Verder kun je, als je het durft natuurlijk, kruipen door heuse tunnels en heerlijk bouwen met de super Lego. Verstop je in de ballenbak of raap al je moed bij elkaar en ga van de super hoge glijbaan. Ben je moe van het spelen, dan is er een heuse bar waar je een heerlijke versnapering kunt halen. Alle mama’s kunnen zich prima vermaken met de overheerlijke bonenkoffie en de leesmap. Plezier verzekerd!

Pannenkoeken eten en spelen

Bij mooi weer is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Fabula. Dit pannenkoekenhuis bakt niet alleen de allerlekkerste pannenkoeken van Brabant, het is ook nog eens volop vertier voor het hele gezin. Voordat je gaat smikkelen is er namelijk de mogelijkheid om met de hele familie een balletje te slaan op de midgetgolfbaan. De baan biedt maar liefst 15 uitdagingen waar de kinderen hun ouders kunnen verslaan. Na het golfen kunnen de kinderen zich prima vermaken in de buitenspeeltuin met een waterpretpark, een echte skelterbaan en mega zandbak, terwijl de ouders genieten van een heerlijke kop koffie. Binnen is er ook de mogelijkheid om te spelen, in de speelkelder staat een ballenbak, een megaballen bak en nog diverse speeltoestellen. Of ga naar de speelzolder met disco elementen en een groot beamer spel. Hier vind je zelfs een mega groot twisterspel, geschikt voor meerdere kinderen tegelijk. De dag is natuurlijk perfect af te sluiten met een heerlijke pannekoek!

Laat een Reactie achter