De eeuwenoude grensstad Roosendaal kent ook vandaag de dag nog veel bezoekers. Buitenlandse toeristen, maar ook inwoners van omliggende steden brengen nog steeds graag een bezoekje aan de levendige stad. En terecht, er is ook nog steeds van alles te beleven in deze gezellige stad. Voor diegene die rond het middag uur een goede lunch wil nuttigen, die kan terecht in een van de vele lunchrooms die de stad rijk is. Maar hoe maak je nu een keuze? Door eerst eens onze tips door te lezen. Hier komen ze.

Lunchroom Mitzy

In het winkelcentrum Roselaar, gelegen aan de identieke Roselaar vinden we lunchroom Mitzy. Een klein maar superfijne lunchroom waar je snel even weer kunt opladen. Een lekker kopje koffie of thee met een vers stukje gebal of een fijne lunch met een broodje, soep of een van de lunchspecialiteiten. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Speciaal voor de kinderen is er een kinderkaart, kleurplaten en speelgoed spaar acties. Ook heeft lunchroom Mitzy een speciale kindertaart, zodat ouders samen met hun kinderen van een gebakje kunnen genieten. Lekker genieten dus bij lunchroom Mitzy.

Net even anders

Op het kadeplein in Roosendaal vinden we iets heel anders. De naam zegt het al. In lunchroom Effe Anders werken mensen met een verstandelijke beperking. Samen met hun begeleiders heten zij je van harte welkom om te komen genieten van een lekkere lunch. Deze horecagelegenheid geeft medewerkers met een beperking de mogelijkheid om toch mee te draaien in de maatschappij. De lunch bij lunchroom Effe Anders kan bestaan uit een belegd broodje, een soepje, een tosti of een omelet. Of kies eens voor het lunchmenu, bestaande uit koffie of thee een kopje soep, een boterham met een gekook of gebakken ei naar keuze en een broodje kroket En dit te samen voor slechts €8,50 euro.  Tevens is er een mogelijkheid bij lunchroom Effe Anders om broodjes af te halen. Handig als je wat haast hebt maar wel wil genieten van een lekker vers broodje tijdens de lunch. Lunchroom Effe Anders is 5 dagen per week geopend, de zondag en maandag houden zij een rust dag.

 

 

 

 

 

Laat een Reactie achter