In Brabant vind je veel steden met leuke brasseries en lunchrooms. Elke stad heeft eigenlijk wel iets waar je een keertje gegeten moet hebben. Vandaag brengen we een bezoekje aan Oosterhout en geven je de tips mee die je misschien nog niet wist. Bij deze horecagelegenheden ga je verzekerd van een lach weer naar buiten.

Brasserie Petit Paris

Wanneer je de zaak binnen loopt doet de naam je eer aan. Je waant je even in een klein stukje Parijs. Midden in het hartje van Oosterhout, waar het winkelcentrum uit komt op de oude stad zit brasserie Petit Paris. Een karaktervolle horecagelegenheid waar je terecht kunt voor een goede kop koffie terwijl je vanaf het terras uit kijkt over de oude stad. Ook kun je bij Petit Paris terecht voor een High tea of een stevige lunch. Wat dacht je van de echte Mannenburger van Angus beef? Een burger met pulledbeed, bacon, tomaat, augurk en smokey chickendressing? Of een echte Croque monsieur met ham en kaas. Ook een salade en een soepje staan natuurlijk op de kaart. Alles vers bereid en met de nodige aandacht.

Brasserie en koffiehuys ’t Binnenhofje

Midden in het centrum van Oosterhout, tussen de oude monumentale panden in ligt een hofje, hier is brasserie ’t Binnenhofje gevestigd. Een kleine brasserie met grote uitstraling. In een sfeervolle ambiance kun je heerlijk lunchen en borrelen op een unieke locatie. Service en verse producten hebben zij hier hoog in het vaandel staan. Familie Bijsterveld opende hier in 2009 zijn deuren, om hun gasten te voorzien van een lekkere lunch of gewoon simpel te verblijden met een heerlijke kop koffie. Wanneer je plaatst neemt bij Brasserie ’t binnenhofje komt er direct een warm welkom over je heen. Je voelt je al snel thuis. De gerechten op de kaart zijn stuks voor stuk goede keuzes. Neem een twaalf uurtje of ga voor een van de soepen of salades. Of kies eens voor de wrap ’t Binnenhofje. Een wrap van de grill met hete kip, brie, sla, pittenmix en heerlijke guacamole. Uniek is het zelf samen te stellen broodje. Kies je broodje en je beleg en je hebt het perfecte broodje voor jouw lunch.

Laat een Reactie achter