Meijerijstad bestaat sinds 2017 doordat de steden Veghel, Sint Oedenrode en Schijndel door een fusie aan elkaar werden verbonden. Door deze plaatsen samen te voegen ontstond er een grotere oppervlakte waar men zich prima een hele dag kan vermaken. Er zijn mogelijkheden tot winkelen, uitgaan en natuurlijk eten en drinken. Zeker voor een geslaagde lunch heeft de omgeving genoeg plekjes voor handen. Wij geven je vast een paar tips mee om te ontdekken.

Hoogh Bezoeck

Wanneer je houdt van een lekkere lunch in een romantische, intieme sfeer dan moet je zeker even stoppen bij Hoogh Bezoeck. Deze brasserie ligt aan de Hoogstraat 45 in Veghel en biedt je een heerlijke lunch aan in een gezellige sfeer. De hele week, behalve de dinsdag en de woensdag, kun je hier terecht om een van de lekkere gerechten van de lunchkaart te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de huisgemaakte gehaktballen met mosterd en brood, of de kippenlevertjes met uitjes en spek in roomsaus met brood. Maar ook een tosti, soepje of traditioneel twaalf uurtje maken deel uit van de lunch kaart. Dat word moeilijk kiezen!

De Broederkapel

Voor lunch met een bijzonder karakter breng je het best een bezoekje aan De Broederkapel aan de Broedershof in Veghel. Hier staat een heel bijzonder pand waar je een heel bijzondere lunch kunt nuttigen. De geschiedenis leert ons dat De Broederkapel voorheen een plek was waar monniken samen leefden, badderden en werkten. De samenhorigheid komt nog steeds terug door dat alle gerechten op etagères worden geserveerd. Alles samen delen is het motto hier. Je besteld hier geen gewone lunch maar een High Lunch. Lekkere hapjes onder het genot van onbeperkte koffie en thee. Uiteraard kan men hier ook een gewoon belegd broodje bestellen, alles met even veel zorg bereid. De locatie leent zich uitstekend voor een feestje, maar geeft ook regelmatig workshops. Vervelen zal dus zeker niet aan de orde zijn in deze horecagelegenheid. De Broederkapel is geopend van woensdag tot en met zondag tot 17 uur.

 

  1. Every paragraph was a entrance to read Offer you.

Laat een Reactie achter