Of je nu moet bent van een ochtend winkelen, net een museum hebt bezocht of gewoon ergens een goede lunch wilt gaan nuttigen, in Helmond is het mogelijk. De stad kent hier meerdere locaties voor en we kunnen begrijpen dat het dan soms moeilijk kiezen is. Daarom helpen we je op weg met een paar leuke tips, welke zeker het bezoeken waard zijn.

Lunchroom De Keyser

Lunchroom de Keyser is niet zomaar een lunchroom. Deze horecagelegenheid geeft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om te leren en te werken. Alle medewerkers krijgen hier een kans om de vele facetten van het horeca vak te ontdekken. De bediening,, de keuken, de afwas en zelfs de administratie. Wanneer je er dus voor kiest om bij lunchroom De Keyser een hapje te gaan eten kun je niet alleen genieten van een heerlijke lunch, maar is deze ook nog eens maatschappelijk verantwoord. In 2018 won het restaurant zelfs een prijs als “Leukste restaurant van Helmond 2018”.  Op de menukaart vind je diverse broodjes, soepen en salades, maar ook het traditionele twaalf uurtje ontbreekt niet. Breng dus gerust eens een bezoekje aan het gezellige De Keyser op de Torenstraat in Helmond.

De Stadskamer

Wanneer we de Elzaspassage bezoeken, komen we daar lunchroom De Stadskamer tegen. Een gezellige brasserie die u een groot aanbod bied van lunchgerechten, koffiespecialiteiten en heerlijke seizoen gerechten. De sfeer is er ontspannen en het personeel vriendelijk. Midden in het winkelcentrum is het keukenteam van Lunchroom De Stadskamer dagelijks bezig met de laatste trends op het gebied van eten. Dit zorgt er voor dat de menukaart trendy blijft en mee gaat met zijn tijd. Bij de Stadskamer kun je smorgens terecht voor een goed ontbijt. De rest van de dag ben je welkom voor een lunch of late lunch met een van de vele gerechten. De Stadskamer biedt de mogelijkheid om een broodje te nuttigen, maar ook tosti’s, Panini’s, soepen, burgers en zelfs vleesgerechten behoren tot de mogelijkheden. De lunchroom is 6 dagen per week geopend en de koopzondagen.

 

 

 

 

 

  1. I’ve just finished reading your latest blog post, and I must say, it’s outstanding! The depth of your analysis coupled with your engaging writing style made for an exceptional read. What struck me most was your ability to break down complex ideas into digestible, relatable content. Your examples and real-life applications brought the topic to life. I’ve gained a lot from your insights and am grateful for the learning. Keep up the fantastic work – your blog is a treasure trove of knowledge play crypto casinos us players.

Laat een Reactie achter