De Brabantse plaats Etten-Leur is natuurlijk niet een van de grootste in Brabant, toch heeft het net zo veel te bieden als zijn grotere broers in deze provincie. Een museum bezoeken, gezellig naar de bioscoop of met de kinderen op stap, het is echt wel te doen in Etten-Leur. En voor wie even toe is aan een korte pauze of uitgebreid wil lunchen zijn er ook genoeg mogelijkheden. Ook samen met de kinderen kun je onderstaande locaties prima bezoeken.

Het Ogenblikske

De naam zegt het al, lunchroom het Ogenblikske biedt je volop de gelegenheid om even een momentje voor jezelf, met zijn twee of met het hele gezin te pakken. Wanneer je voor de horecagelegenheid op de Bisschopmolenstraat in Etten-Leur gaat staan, zal je allereerst versteld staan van de schoonheid van het pand. Dit pand straalt karakter uit en stamt uit 1800. De sfeer binnen is al even prettig en is geheel afgestemd op het oude karakteristieke pand. Het voorste gedeelte is intiem en rustig, de serre aan de achterzijde geeft een mooi uitzicht op het prachtige terras. Vooral in de zomer is dit terras en de serre een echte aanrader. De menukaart is gevarieerd. Koffie, gebak, stokbroodjes, soep, uitsmijters pannenkoeken en nog veel meer. Wanneer u graag luncht in een pand met karakter is het Ogenblikske zeker een aanrader!

Donker & Blond

Op het Hof van den Houte vinden we de vernieuwde lunchroom Donker & Blond. Deze lunchroom in hartje winkelcentrum Hof van den Houte in Etten-Leur heeft een verscheidenheid aan koffie en bier soorten op de menukaart staan. De uitstraling is zeer huiselijk. Wanneer je de zaak binnen loopt voelt het of je op visite bent. De hartelijkheid van het personeel draagt hier zeker aan mee. Toch is het niet oubollig te noemen, het interieur is trendy en fris met de gezelligheid als leidende factor. Speciaal voor de kinderen is er een speelhoek, zodat de ouders rustig kunnen genieten van een kopje koffie of een broodje. Donker & Blond is 6 dagen per week geopend en op de koopzondag.

 

 

 

 

Laat een Reactie achter