Een van de grotere steden in Brabant is natuurlijk Den Bosch. Een heerlijke stad om te winkelen of de sint janskerk te bezoeken. Aan vertier geen gebrek in Den Bosch, maar waar vind je nu eigenlijk de lekkerste broodjes, de meest verse koffie en de gezelligste locaties? Wij helpen je een klein beetje op weg.

Lunchroom Gusto

Wanneer we op zoek gaan naar lunchrooms in Den Bosch dan valt lunchroom Gusto toch wel heel erg op. In het hartje van de grote stad, aan de Kolperstraat, vinden we deze Italiaanse lunchroom en trattoria. Een gezellig plekje om even bij te komen. Trek gekregen? Zet dan je tanden in een kraak verse panini belegd met de heerlijkste delicatessen. Liever een plankje met antipasta? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Voor de grote trek kun je kiezen voor een frisse salade of een heerlijk pastagerecht. Genieten is geen kunst bij Gusto!

Lunchroom en bakkerij Jan de Groot

Het is natuurlijk onmogelijk dat we de lunchroom van Jan de Groot overslaan als we Den Bosch bezoeken. Wat ooit begon als een bakkerij is inmiddels uitgegroeid tot bakkerij en lunchroom. De echte Bossche Bol komt bij Jan de Groot vandaan, dat is niet te missen. En ook al zijn er in de omgeving diverse lunchrooms die de echte Bossche Bol van deze bakkerij verkopen, de beste plek om hem te nuttigen blijft natuurlijk bij de bakkerij zelf. Op de Stationsweg 24 in Den Bosch is het dan ook meestal een komen en gaan van echte liefhebbers. Naast de Bossche Bol en ander vers gebak kun je bij de lunchroom ook terecht voor belegde broodjes, panini’s, soepen en Tosti’s. De inrichting van de lunchroom is fris en trendy te noemen. Het witte, gecombineerd met de kleur fuchsia geeft al de indruk dat de locatie anders durft te zijn. Voor dat je naar huis gaat kun je natuurlijk ook een Bossche Bol mee nemen of een doosje met overheerlijke pralines. Een bezoekje aan Den Bosch is eigenlijk niet af zonder een bezoekje aan Jan de Groot.

 

 

 

 

Laat een Reactie achter