Bergen op zoom staat bekend als gezellige winkelstad. Maar een middagje gezellig schoppen is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijke lunch en hiervoor bied Bergen op Zoom ook genoeg mogelijkheden.

The Old Bakkery

Wanneer je langs The Old Bakkery loopt op de Bosstraat nummer 9 in Bergen op Zoom, word je door de heerlijke geuren van vers afgebakken broodjes en lekkernijen naar binnen getrokken. Geuren van huisgemaakt scones, cheese cake en echte koffie komen je al tegemoet wanneer je plaatst neemt aan een van de tafeltjes. Sinds 2007 weet The Old Bakkery je elke keer weer opnieuw te verrassen. Je kunt hier terecht voor een korte break met een goede kop koffie en wat lekkers, of voor een uitgebreidere lunch met een broodje, sandwich of salade. Voor ieder wat wils en alles vers afgebakken. Een bezoekje waard.

Brasserie Bernard

In het centrum van Bergen op Zoom vinden we Brasserie Bernard aan de St. Josephstraat . Je kunt hier altijd terecht voor een lekkere lunch of een kopje koffie en een babbeltje. De brasserie wordt al ruim 25 jaar geleid door Ria de Jong, die dit met hart en ziel doet. De rustieke, familiare, knusse en karaktervolle omgeving lonkt uitnodigend. Voor jong en oud heeft de brasserie een uitgebreide menukaart. Bij Brasserie Bernard kun je niet alleen terecht voor een goede lunch, ook het ontbijt kun je hier nuttigen. En voor diegene die wat later aanschuiven is er de mogelijkheid tot een fijne high tea. Neem dus gerust eens plaats in de brasserie of op het terras.

Brasserie Leijnse

Op de Grote Markt in Bergen op Zoom vinden we Brasserie Leijnse. Deze Brasserie is er niet alleen voor de lunch, maar ok je diner zou je hier kunnen nuttigen. De brasserie kent ruime openingstijden, ze zijn 7 dagen per week geopend. De menukaart wordt 6 keer per jaar gewijzigd en bevat veel streekgerechten. Ook voor de lunchkaart is het aanbod ruim en verrassend. Zo vind je er niet alleen broodjes op de kaart, maar ook een pasteitje en salades. Voor wie even een tussenstop wil houden met een kopje koffie en een gebakje, staat de deur ook open. Dit kopje koffie kun je dan eventueel nuttigen in combinatie met een stuk overheerlijke apfelstrudel met ijs en slagroom. Zo word een tussenstop wel heel speciaal!

 

 

Laat een Reactie achter