Hoe vaak lukt het jou om strike te gooien en speel jij iedereen van de baan? Bowlen is al jaren een heel populaire sport. Dat komt niet alleen door de gezellige sfeer die er rondom de banen hangt, maar ook door het ongedwongen karakter ervan. Of het nu een kinderfeestje is met de allerkleinsten, of een familie uitje met opa en oma, bowlen geeft plezier voor iedereen! Nog op zoek naar een leuk uitje vol sportiviteit en gezelligheid? In Brabant vind je de leukste bowlingbanen om te ontspannen of om de strijd aan te gaan. Wij vertellen je over de leukste accommodaties!

1. Bowling Valkenswaard.

“De gezelligste bowling van het zuiden. De Bowling Valkenswaard heeft een sfeervolle uitstraling waar iedereen zich meteen thuis voelt.” Alleen een hapje eten of eten in combinatie met bowlen? Dat kan! In het moderne à la carte restaurant wordt je sfeervol ontvangen.

2. Flying Bowling, Veldhoven

Bij de Flying Bowling staat gezelligheid bovenaan! Door de bourgondische sfeer die in er in het Veldhovense bowlingcentrum hangt, gaat iedereen met een glimlach naar buiten. Flying Bowling heeft de beschikking over tien professionele, volautomatische banen, waarop zowel een amateur als een wedstrijd-bowler ruim uit de voeten kan. Ook met de kleine bowlers wordt rekening gehouden bij de Flying Bowling. Zo beschikt Flying Bowling over speciale ballen voor kinderen en kunnen de goten worden gekanteld, zodat kinderen optimaal plezier hebben. Ook ideaal voor een kinderfeestje dus!

3. Vier Hoog Zevenbergen.

De locatie waar je kunt bowlen, ‘escapen’ en lekker kunt eten. De zes bowlingbanen, gezellige café en Brasserie VIER zorgen ervoor dat iedereen een gezellig avondje uit kan beleven. Vier Hoog Zevenbergen heeft een look and feel waar je jezelf al snel thuis zal voelen!

4. De Voltage, Tilburg.

“Bij De Voltage bowlen jullie in een sfeervolle bowling hal. Deze activiteit is zeer geschikt voor grote groepen.” In het grote Indoor Entertainment Centrum in Tilburg is er een hoop te beleven. Activiteiten vanaf 2 tot 2000 personen, allemaal onder een dak.

5. Dolfijn, Tilburg

Bij Dolfijn kun je terecht voor een gezellig en sportief middagje of avondje bowlen. Op de 24 moderne bowlingbanen kan jong en oud zich vermaken. U kunt kiezen uit verschillende bowling- en dinerarrangementen voor een gezellige avond uit met familie, vrienden of collega’s. Bij Dolfijn zijn er volop mogelijkheden! Of als je gewoon een uurtje wilt komen bowlen kan dat ook! Voor de allerkleinsten is er een bumpersysteem, waardoor de bal niet van de baan kan rollen. Zo kan iedereen mee deelnemen aan het spel!

6. Bowling Erica, Sint Hubert.

Of bowlen voor jou een ontspannen spel of een echte sport is: de banen van Bowling Erica passen precies in jouw straatje en voldoen aan alle eisen van het officiële sportreglement. Bowling Erica heeft daarnaast up-to-date muziek- en geluidsapparatuur om van elke gelegenheid een feest te maken. “Voor spelers van elke leeftijd en op elk niveau”.