In samenwerking met MEIDEN Magazine start Kinepolis in 2019 een nieuw bioscoopevenement: de Meiden Avond. De leukste filmbeleving voor vriendinnen met een roze loper, welkomstdrankje, beauty & lifestyle stands, goodiebag én een voorpremière van de nieuwste meidenfilm.

Bij de eerste editie op 1 februari is de film ‘Brugklas – De tijd van mijn leven’ te zien.

Het verhaal

De film gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil? 

Selfie op de roze loper

Bij de allereerste Kinepolis Meiden Avond van Kinepolis en MEIDEN Magazine op vrijdag 1 februari is ‘Brugklas – De tijd van mijn leven’ te zien in voorpremière. Naast de vertoning van de film is er volop gelegenheid om als een ster te shinen op een roze loper, krijgt iedereen een gratis (alcoholvrij) welkomstdrankje en zijn er in de bioscoop stands met beauty en lifestyle producten. Als kers op de taart gaat elke bezoeker ook nog met een goed gevulde goodiebag naar huis. Tickets voor de eerste Meiden Avond zijn nu te koop!

Praktische info Meiden Avond

  • Vrijdag 1 februari
  • 8:30 uur inloop, 19:15 uur start film
  • Tickets: € 9,50
  • Te zien bij Kinepolis Breda en Den Bosch

Laat een Reactie achter