Ben jij een echte snelheidsduivel en heb je zin in een gaaf uitje? Dan is karten wat voor jou! Scheur over de kartbaan om het ultieme racegevoel te beleven en rijd met techniek op een indoor of outdoor parcours. Wordt jij de nieuwe Max Verstappen? In dit artikel hebben wij de leukste kartbanen van Brabant voor je op een rijtje gezet, want die zijn er genoeg te vinden!

1. De Voltage Tilburg

“Ervaar de adrenaline bij het tactvol passeren van jouw racegenoten. Een activiteit om niet snel te vergeten!” Family Entertainment Center van Tilburg heeft onder andere een grote kartbaan. In het centrum worden kartlessen aangeboden waar je tips & tricks krijgt van een expert! Met snelheden tot wel 50 km/h scheur je over de indoor kartbaan langs één van de uitdagende bochtencombinaties.

2. Kart Centre Roosendaal

Bij Kart Centre Roosendaal rijd je op een technische baan met snelle bochtencombinaties en maak je kennis met het ultieme racegevoel! De indoor baan is uitermate geschikt voor zowel beginnende karters als de iets meer ervaren karters. Het circuit heeft een lengte van 600 meter en er zijn professionele baanofficials aanwezig die alles in goede banen leiden!

3. Hezemans Indoor Karting Eindhoven

Hezemans Indoor Karting is de indoor kartbaan van top coureur Mike Hezemans. Het circuit in Eindhoven wordt tot één van de meest spectaculaire en uitdagende van Europa gerekend. Een kartbaan waar volwassenen en kinderen kunnen rijden en er de mogelijkheid is om er een kinderfeestje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest te vieren. In Eindhoven kan je rijden met snelle elektrische karts!

4. Kartcircuit De Landsard Eindhoven

Óók is er in Eindhoven een outdoor kartbaan te vinden. De Landsard is een uniek outdoor karting circuit waar je het echte racegevoel kan ervaren met een eigen kart of huurkart. Kartcircuit De Landsard is een van de langste outdoor circuits van Nederland. Hier beleef je het “echte” racen!

5. Icekart Rucphen

Op zoek naar een unieke en originele activiteit om te doen in Brabant? Ga dan naar IceKart Rucphen om een vet uitje te beleven! Daar vind je de enige echte permanente ijskartbaan van Europa. IJskarten kan daar het hele jaar door! ‘Are you ready to drift?’

IJskarten is een unieke activiteit waarbij het vooral draait om behendigheid, goede stuurkunsten en timing! Waar het bij normaal karten om snelheid draait, gaat het bij ijskarten dus om behendigheid. IJskarten doe je op deze ijsvloer in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden. Je glijdt met deze ijskarts over het ijs en maakt bochten door te driften. IJskarten is leuk voor jong en oud! Kinderen t/m 15 jaar kunnen, samen met een ouder en/of
begeleider, met aangepaste snelheid driften tijdens de kinderheats. Het ijscircuit in Rucphen in wintersportsferen maakt het al helemaal leuk! Win jij van je vrienden, familie of collega’s? Beleef een vette activiteit tijdens jullie bedrijfsfeestje of familie uitje!

In Brabant zijn er dus heel wat gave kartbanen te vinden. Indoor, outdoor óf ijskartbanen, allemaal voor het ultieme racegevoel. Karten is zeer geschikt als uitje met de familie, vrienden, het bedrijf of een vrijgezellenfeest. Ga jij de uitdaging aan? Veel raceplezier!