Het plan lag ver voor de uitbraak van het coronavirus op de plank. Nu de horeca is gesloten en de restaurantketen geen gasten kan ontvangen, is het moment daar.

De Beren lanceert deze week De Beren Dinerbox: een box gevuld met versbereide gerechten die garant staan voor een restaurantwaardig drie-gangen keuzemenu. De gerechten zijn reeds voor 90 procent bereid en middels de korte instructie kan men simpel, snel en efficiënt een feestmaal uitserveren. Bijzondere gelegenheden krijgen het extraatje dat ze verdienen. Vluchtige etentjes veranderen in waardevolle diners, inclusief lang natafelen. Weekenden worden weer Bourgondisch gezellig. De Dinerbox staat gelijk aan een onvergetelijke restaurantbeleving, maar dan veilig thuis.

Inhaken op behoeften
Hoewel het erop lijkt dat het initiatief volledig inhaakt op de huidige coronacrisis, is het idee voor De Beren Dinerbox nog voor de uitbraak van het virus ontstaan. “We wilden De Beren liefhebbers die om welke reden dan ook niet naar onze restaurants kunnen komen tegemoetkomen. De Dinerbox bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner thuis. De huidige situatie maakt dat we de box lanceren op het moment dat onze gasten er het meest behoefte aan hebben. Gasten kunnen thuisblijven, terwijl wij het restaurantgevoel bij hen thuis bezorgen.” – vertelt Melvin van der Wielen, directeur De Beren.

Uitbreiding bezorglijn
Mening Nederlander hunkert naar een avondje uit. Dankzij De Beren Dinerbox hoeft men niet de deur uit voor een sfeervolle restaurantbeleving inclusief compleet diner en bijpassende drank. In plaats van een tocht naar de – veelal chaotische – supermarkt of een snelle hap uit de afhaal- of bezorgdoos, kunnen horecaliefhebbers binnen no time een drie-gangendiner voorschotelen die niet alleen een lust is voor de maag, maar ook voor het oog. Het diner nodigt uit om lekker lang te tafelen met gangen als rundercarpaccio, risotto, chocolade moulleux en een Hollands kaasplateau. De Dinerboxen worden zelf samengesteld en kunnen worden voorzien van bijpassende wijnen. Zo kan men bij een aantal vestigingen vanaf december een kerstmenu bestellen met winterse gerechten en luxe wijnen. Al met al speelt het nieuwe product in de bezorgmarkt onbedoeld in op de coronamaatregelen. In de toekomst hoopt De Beren de box-lijn uit te breiden met bijvoorbeeld Paasbrunch – en BBQ boxen.

Meer info over De Dinerbox
De Dinerbox wordt voor dezelfde prijs verkocht als het driegangendiner van de restaurants (€23,-) en kan worden besteld voor afhaal of bezorging via www.deberen.nl. De box kan tot 7 dagen vooruit worden besteld.

De Beren heeft tientallen vestigingen waaronder in Breda, Den Bosch, Oosterhout, Roosendaal en Tilburg.

  • Meer informatie en je bestelling plaatsen via de website www.beren.nl