Uit eten gaan in Bergen op Zoom

Als je op zoek bent naar een leuke horecagelegenheid in Bergen op Zoom, dan maken we je graag een beetje wegwijs in deze oude Brabantse stad. Bergen op Zoom is een plaatsje met ongeveer 67.000 inwoners. De stad is hierdoor groot genoeg om een ruim aanbod aan horecagelegenheden te huisvesten, maar is tegelijkertijd ook niet zo groot dat het te massaal wordt. De horecagelegenheden die je in Bergen op Zoom aantref vind je bijna allemaal binnen de centrumring.

Ga vis eten bij Visrestaurant Bergsdiep

Als je van vis houdt dan adviseren we je om eens te gaan eten bij visrestaurant Bergsdiep. Dit restaurant is in de oude haven van Bergen op Zoom gevestigd en hier worden werkelijk de meest verrukkelijke visgerechten geserveerd. Daarnaast is dit restaurant gevestigd op een schitterende locatie in de haven van Bergen op Zoom. Wat ons betreft is dit restaurant het ideale einde van een dagje shoppen in Bergen op Zoom, of juist het perfecte begin van een avondje uit in Bergen op Zoom. 

De kracht van passie

Wat je bij visrestaurant ook aantreft is de kracht van een passie. Dit restaurant is in eigendom van Desiree van Kleef, Zeeuwse van oorsprong. Je merkt aan alles door dat Desiree passie heeft voor vis en het organiseren van een geweldige klantervaring.

Lunchen of dineren bij het Spuihuis

Als je niet zo van vis houdt, of je zoekt een plek om heerlijk te lunchen, dan kunnen wij het Spuihuis in Bergen op Zoom adviseren. Restaurant het Spuihuis is gevestigd op een mooie locatie in het centrum van Bergen op Zoom. Rene Vermeulen is de chef-kok en  is verantwoordelijk voor een uitgebreide en mooie kaart. Lunchen of dineren bij het Spuihuis in Bergen op Zoom is niet de goedkoopste locatie, maar zeker een van de betere. 

Probeer de Afghaanse keuken in Restaurant Maza

De Franse en de Italiaanse keuken kennen de meeste mensen inmiddels wel. Mocht je een nieuwe keuken willen ontdekken, dan doe je er goed aan om eens te gaan dineren bij Restaurant Maza, waar je het beste kunt ontdekken van de Afghaanse keuken. De bediening is uitermate vriendelijk en de eigenaren zijn altijd bereid een toelichting te geven op de gerechten en de bereidingswijze. Een unieke en zonder meer leuke ervaring.

Laat een Reactie achter