WeDiscover heeft een unieke, nieuwe app ontwikkeld, speciaal ontworpen vanuit eigen ervaringen van twee Brabantse ouders met het reizen met kinderen.

Sinds de lancering in januari 2023, biedt de volledig gratis app een forum waar ouders elkaar kunnen inspireren en ideeën kunnen uitwisselen over vakanties met kinderen. Met al meer dan 2500 downloads, toont het succes van WeDiscover aan dat er een levendige gemeenschap is van ouders die elkaar dagelijks inspireren.

Het forum is ingedeeld in diverse groepen, waaronder groepen per werelddeel, land en categorieën zoals reizen met een baby. Deze groepen bieden een platform voor ouders om ervaringen te delen, in contact te komen met elkaar en ideeën uit te wisselen. Van digital nomads die de wereld rondreizen, tot ouders die houden van een vakantie in eigen land, er is voor elk wat wils. Ook in de zomervakantie kan je de app goed gebruiken. Wanneer je bijvoorbeeld tijdens je vakantie op zoek bent naar leuke kindvriendelijke activiteiten, stel je deze vraag gewoon in ons forum!

Een korte samenvatting van wat WeDiscover te bieden heeft:

  • Een 100% gratis app met onbeperkt toegang to een inspirerend forum en alle groepen
  • Een webshop met handige reisaccessoires voor kinderen
  • Een inspirerend reismagazine, gericht op vakantie-inspiratie voor reizen met kinderen
  • Een inspirerende Instagram-pagina: @WeDiscover_withkids

Ben je op zoek naar reisinspiratie voor je vakantie met kinderen of heb je vragen over je vakantiebestemming? Download dan onze app in de App Store of in de Play Store. Deel je eigen ervaringen, lees die van anderen, en laat je inspireren. De app is volledig vrijblijvend en gratis.

WeDiscover is te vinden in de App Store en de Play Store. Bezoek de website op www.wediscover.nl en volg ons op Instagram @wediscover_withkids.