Brabant kent heel veel mooie en vooral ook gezellige restaurants om te gaan eten, cafeetjes om te gaan borrelen en gelegenheden om te gaan stappen. Maar wanneer je Brabant bezoekt met (kleine) kinderen, dan is er ook genoeg te doen. Wij nemen je nu mee naar Etten-Leur, een plaatsje in Brabant waar we de leukste uitjes met kinderen voor je op een rijtje zetten.

Golf, maar dan net even anders.

Allereerst gaan we naar de Menmoerhoeve waar we een potje kunnen gaan golfen. Geen midgetgolf, maar echte golf, alleen net een beetje anders. We kunnen bij de Menmoerhoeve namelijk heerlijk een potje boerengolf spelen. Borengolf is een variant op het normale, bekende golfspel en is een ideaal groepsuitje. De golfbaan is uitgezet op de weilanden om de Menmoerhoeve heen in het mooie buitengebied van Etten-Leur. Met een totale lengte van 2,5 kilometer en maar liefst 10 holes kun je hier een hele middag zoet zijn met het hele gezin. Pas wel op, de koeien kunnen een kijkje komen nemen of je we eerlijk speelt.

De eekhoorn experience

Wanneer je met de kinderen een informatieve middag wilt beleven, is het bezoeken van de Eekhoorn experience zeker de moeite waard. Hier kun je namelijk een wandeling maken door de bamboetuin, maar het allerleukste is natuurlijk de eekhoorntjes voeren. De Eekhoorn Exprerience is een exotische belevenis voor jong en oud. Je kunt er langs gigantische bamboeplanten dwalen, tussen de tuinmeubelen van bamboe en de Boeddhabeelden heen. Op het 10.000 m2 grote terrein wonen niet alleen eekhoorntjes, maar ook papegaaien, parkieten en slangen. Tevens is er een hele grote vijver met mooie koikarpers, dus zowel voor de kinderen als voor de ouders genoeg te zien en te beleven. Het allerleukste is denken wij de toegangsprijs, deze is namelijk helemaal gratis. Ga dus gerust eens een middagje op ontdekkingstocht en weet aan het eind van de middag alles over de gezellige, knagende eekhoorntjes!

Laat een Reactie achter