In elke stad, in de mooie provincie Brabant, is er wel iets te doen voor kinderen. Een speeltuin, een dierentuin, een attractiepark of zoals in Eindhoven de Kermis. Wij nemen je mee langs een paar leuke plekjes in Eindhoven, volg ons maar.

Park Hilaria

In Eindhoven zijn er elk jaar een paar kermissen op verschillende locaties. Maar de grootste en meest bekende is Park Hilaria aan de rand van het centrum van Eindhoven. Elk jaar trekt dit tijdelijke pretpark bijna een half miljoen bezoekers. Met hekken word het park afgeschermd en vormt zich een heus, weliswaar tijdelijk, pretpark. De nieuwste attractie komen naar Eindhoven en bieden plezier aan jong en oud. Het in 2001 opgezette spektakel word elk jaar weer omlijst met muziek van diverse artiesten. Maar speciaal voor de allerkleinste is er de knuffel mascotte Larie de Kanarie. Een bezoekje aan Park Hilaria is echt een beleving op zich voor de allerjongste en de alleroudste!

Binnen ravotten

Vooral als het weer even niet mee zit is een bezoekje aan het 123 Speelparadijs in Eindhoven een goede keuze. Lekker ravotten op de vele speeltoestellen, klimmen, klauteren en glijden, het kan allemaal bij dit speel paradijs. Ook wanner je een verjaardagsfeestje wilt geven kun je bij het 123 speelparadijs goed uit de voeten. Bij een kinderfeestarrangement ontvang je niet alleen de entree, maar ook een donut als je binnen komt, onbeperkt ranja en popcorn en wanneer je moe bent van het spelen kun je kiezen tussen friet met een snack of een pannenkoek. Ouders mogen gratis mee dus dat word genieten!

Nog meer klauteren en klimmen

Wanneer het weer het toelaat en we lekker buiten kunnen spelen, dan kunnen we ook een bezoekje brengen aan de speeltuin Sint Joseph. Deze speeltuin ligt in de woonwijk Doornakkers en is geheel omheind met hekken. Kinderen kunnen hier dus veilig en vrij rond rennen. Bovendien is er een “oppas” aanwezig die toezicht houdt. Met maar liefst 50 speeltoestellen kunnen kinderen tussen de 0 en 12 jaar zich prima vermaken. Voor de hele kleintjes is er ook een peuter speelbak. De entree bedraagt slechts 50 cent, wat natuurlijk erg prettig is. Neem dus gerust eens een kijkje in deze leuke speeltuin

Laat een Reactie achter