Den Bosch, de stad van de echte Bosche bollen, De gotische St. Janskathedraal en de schilder Jheronimus Bosch. Maar vooral om te winkelen is Den Bosch een erg leuke stad. Tot zover de leuke activiteiten in Den Bosch voor volwassene, maar ook voor de rest van het gezin zijn er opwindende uitjes te vinden. Kinderen kunnen zich bijvoorbeeld prima vermaken bij het sport paradijs Sportiom.

Zwemmen en schaatsen

Bij Sportiom in Den Bosch op de Victorialaan, hoeven zowel groot als klein zich geen moment te vervelen. Deze locatie is uniek in zijn soort. Binnen de muren van dit grote gebouw vind je namelijk niet alleen een subtropisch zwemparadijs, maar ook een heuse schaatsbaan, een fitnessruimte en een lasergame. Neem dus gerust je zwemkleding En je schaatsen mee! Bij een bezoekje aan het zwembad zal je wel even zoet zijn, dit zwembad beschikt namelijk niet alleen over een groot golfslagbad, maar ook een vuurspuwende vulkaan waardoor het water begint te golven, een wildwaterrivier waar je met een grote zwamband vanaf kunt roetsjen door de grotten van de Aqaufun en nog eens twee grote supersnelle glijbanen. Een van de glijbanen beschikt zelfs over een lichteffect waardoor het lijkt of je nog sneller gaat. Voor de papa en de mama’s zijn er speciale kruidenbaden, stoomcabines en een whirlpool.
Maar schaatsen kan ook! In de Icefun kun je laten zien wat je kunt op de schaats. Heb je geen schaatsen? Dan kun je ze hier huren. Ook als je nog niet zo goed bent in het schaatsen kun je gerust naar Icefun komen. Er zijn namelijk glijders en hulpmiddelen beschikbaar zodat je het makkelijk kunt leren ! Zowel in het zwembad als op de ijsbaan kun je een pauze nemen met een verkoelend of verwarmend drankje. En is al deze fun nog niet genoeg geweest dan kun je ook nog een bezoekje brengen aan de lasergame. De zaal is ingericht met een bijpassend thema en in de donkere, rokerige grotten kun je de onderlinge strijd aan gaan. Verschuil je achter een legerwagen en probeer zo je vijanden uit te schakelen. De Sportiom lasergame is de grootste indoor lasergame-area van Brabant, dus wees een gewaarschuwd mens!

Laat een Reactie achter