Het is altijd leuk om naar het mooie Brabant te komen, maar welke leuke dagjes uit heb je nog in gedachten? Heerlijk de golfbanen in Brabant bezoeken is een goede optie. Jong en oud kunnen hier gebruik van maken en het ligt er maar net aan wat je te vieren hebt of wat je wil doen. We hebben  daarom een paar mogelijkheden voor je op een rijtje gezet en zo kun jij zelf bekijken waar je van de golfbanen in Brabant gebruik wil maken en een leuke dag gaat ervaren. Er zijn mogelijkheden genoeg, en in ieder geval ben je dan lekker buiten in de natuur in het groen bezig.

Golfbaan Esbeek

In het mooie Esbeek vind jij een golfbaan waar je kunt genieten van een heerlijk dagje uit. Je vindt hier een mooie 18 holes parkbaan en deze is gelegen in de bossen van het oude Landgoed de Utrecht. Het verkeer hoor je nauwelijks of gewoonweg niet, je kunt er volop oefenen als het over golf gaat en uiteraard ook een wedstrijdje doen. Maar je hebt hier nog veel meer andere banen zoals de par-72 baan, deze is erg gevarieerd en heeft een paar par-5 holes (een hole 3 en hole 6 en die eindigen samen op een dubbel green). Bij par-3 holes kan er een geheel over water worden gespeeld, maar je hebt wel een escape route via de fairway. Of kies je liever voor hole 15? Alles is mogelijk dus kom een kijkje nemen en ga ook genieten van alle golfbanen in Brabant. Je kunt ook een hapje en drankje doen bij Boshuys klein Utrecht.

Adresgegevens: Dunsedijk 1, 5085 ND Esbeek, website

Het Woold golfbaan Asten

Geniet van de golfbanen in Brabant en kom naar het mooie Asten. Je vindt hier een mooie driving-range met een lengte van meer dan 300 meter. Je kunt hier alle kanten op qua golfen dus ga eens na wat jij mooi vindt en dan ontdek je vanzelf welke route het beste is voor jou. Of je al een gevorderde speler bent of je moet het nog leren, geen zorgen want bij Woold gaat dat allemaal goedkomen. Ook een dagje uit met de familie of met collega’s gaat hier helemaal goedkomen. Lekker in de buitenlucht een balletje slaan, het zal iedereen goed doen in het groen.

Adresgegevens: Gezandebaan 46a, 5725 TN Asten/Heusden, website