In het westen van de Noord-Brabantse provincie ligt Breda. Een stad met ruim 180.000 inwoners, voornamelijk gezinnen. De stad waar Corry Konings werd geboren en ook Dj Tiesto eens voor het eerst zijn ogen opende. Breda kent een levendig centrum, maar Breda heeft meer te bieden als restaurantjes en cafés. Ook voor de kinderen is er volop vermaak en speciaal voor hun hebben we een paar leuke ideetjes op een rijtje gezet. Je hoeft je in Breda dus geen middag met de kinderen te vervelen.

Spelen in het bos

Als het mooi weer is trekken we er graag op uit. Heerlijk buiten spelen is dan geen straf. Wanneer je graag dan een bezoekje brengt aan het bos, ga dan eens naar her speelbos Boeverijen. Dit speelbos vindt je in de buurt van het mooie kasteel Bouvigny. Kinderen kunnen zich hier heerlijk uitleven , zo is er een mogelijkheid om over een brug te klauteren of lekker te kliederen met water. Wanneer je verder het bos in trekt vind je nog meer spannende bruggen, kunnen ze met takken slepen en een eigen hut bouwen. Ook is er voor de kinderen een mogelijkheid om met zand te spelen, dus breng gerust een emmertje en schepje mee. Uitgehongerd van het spelen is er een mogelijkheid om met de hele familie aan een van de vele picknicktafels een lekkere boterham te nuttigen. Een complete middag vertier dus.

Alleen voor stoere jongens en meisjes

Een bezoekje aan Lot66  is alleen weggelegd voor stoere jongens en meisjes. Dit activiteitencentrum heeft diverse activiteiten op hun programma staan, speciaal voor de kinderen. Hierbij kun je denken aan karten, lasergamen, wand beklimmen of Robox. Sinds kort kun je bij Lot66 ook in elektrische karts rijden. Helaas is dit alleen voor kinderen welke groter zijn dan 1.40 meter, maar ook voor de kleintjes is er een mogelijkheid. Zij kunnen samen met papa, mama of grote broer plaats nemen in de duokart. Ga je liever het avontuur aan met lasergamen? Ook dat is een mogelijkheid bij Lot66. Een bezoekje aan Lot66 staat garant voor een avontuurlijke middag!

 1. I’m genuinely impressed by your recent blog post. The way you weave together facts with your personal insights is both informative and inspiring. Your passion for the subject shines through in every paragraph, making it a compelling read from start to finish. I especially appreciated how you addressed [specific topic or point from the post], as it gave me a new perspective. Thanks for sharing your expertise and experiences – your work is a valuable addition to the conversation on this topic. Eagerly awaiting your next post viagra no prescription.

 2. Wow, superb weblog format! How long have you ever been blogging for?

  you made running a blog look easy. The entire glance
  of your site is wonderful, let alone the content!
  You can see similar here ecommerce

 3. Hi, I desire to subscribe for this weblog to take hottest updates, therefore where can i do it please help.
  I saw similar here: Najlepszy sklep

 4. Hi! Do you know if they make any plugins to help with
  Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for
  some targeted keywords but I’m not seeing very
  good results. If you know of any please share.
  Kudos! You can read similar art here: Sklep

 5. Hello there! Do you know if they make any plugins to help
  with Search Engine Optimization? I’m trying to get my site to
  rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.
  If you know of any please share. Thanks! You can read similar
  article here: Link Building

Laat een Reactie achter