Het gebeurt ons allemaal wel eens, een vriend of vriendin is jarig, maar wat geef je hem of haar? Weer dat favoriete luchtje of een setje met douchschuim? Geef eens een keer wat anders, iets met een totaal andere belevenis, geen een bioscoop cadeaubon!

Het leukste cadeau in het donker

De meest bekende bioscoop cadeaubon is natuurlijk de Nationale Bioscoop Bon. Deze bon is verkrijgbaar bij heel veel verkooppunten, zoals tankstations, supermarkten, speelgoedzaken, tabakswinkels en kantoorboekhandels. Ook online wint de bon aan steeds meer verkooppunten. Dat kan ook niet anders want de bioscoop cadeaubon is het leukste kadootje in het donker.

3 jaar geldig

Wanneer je een bioscoop cadeaubon geeft verplicht je de ontvanger niet om snel eens een avondje naar de bios te gaan. De kaart is namelijk tot 3 jaar na aanschaf geldig, tijd genoeg dus. Ook of je alleen gaat of met zijn tweetjes, daar in is de ontvanger vrij. De bioscoop cadeaubon vertegenwoordigd een bedrag tussen de €5,= en €150,=  euro en hoeft niet in 1 keer te worden besteed.

175 bioscopen

De bioscoop cadeaubon is niet alleen aan te schaffen bij elke bioscoop, hij kan ook bij elke bioscoop worden ingewisseld. De bioscoop cadeaubon kan niet worden gebruikt om eten en drinken te kopen, wel om elk bioscoopkaartje van jouw wens aan te schaffen. Je bepaalt dus zelf welke film je wilt zien, wanneer, in welke bioscoop en met wie! Saldo dat niet word gebruikt blijft gewoon op je kaart staan en kun je volgende keer weer gebruiken. Wanneer je een tekort aan saldo hebt kun je gewoon bij betalen en alsnog naar die leuke film gaan.

Eigen bioscoop cadeaubon

De meeste bioscoop ketens hebben inmiddels ook hun eigen bioscoop cadeaubon ontworpen. Soms met extra voordelen. Enige nadeel hierbij is wel dat het enkel en alleen in te leveren is bij de desbetreffende bioscoop keten en daar door de keuze van de ontvanger wordt beperkt.

Laat een Reactie achter