Het aantal B&B’s in Waalwijk is op een hand te tellen. Mochten deze vol zijn, kun je nog altijd uitwijken naar omliggende dorpen en gemeenten als Sprang-Capelle, Waspik die bestuurlijk gezien ook bij Waalwijk horen.

Een van die Bed & Breakfasts is B&B Schapen en Slapen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn de eigenaren schapenboeren. Hier logeer je dus op een boerderij in bedrijf. De B&B telt 3 kamers voor in totaal 6 personen. Ook is er een aparte ontbijt- en recreatieruimte aanwezig. Alle kamers hebben een eigen douche en toilet en een eigen ingang. De kamers hebben een terras, tv, zitje, wifi en koelkast waar je drank en andere versnaperingen in kunt bewaren. Ontbijten kan in de gemeenschappelijke ontbijtruimte of je kunt een ontbijtmand reserveren voor op je kamer.

Boerenbed

Je kunt ook logeren bij HeerlijkGemaakt, ook een boerderij maar dan puur om te wonen. De B&B heeft 4 kamers met elk een eigen badkamer met vloerverwarming, douche, wastafel en wc. De keuken is gemeenschappelijk te gebruiken. 3 kamers hebben een tweepersoonsbed, de vierde kamer heeft een vierpersoonsbed. ‘De Hooizolder’ is geschikt voor zes personen, maar alleen te boeken als je een van de andere kamers boekt. Verblijf je hier voor langere tijd, dan kun je minimaal een keer per week aanschuiven voor het diner, ‘table d’hôte, oftewel eten wat de pot schaft. 

Zo’n 10 kilometer van Waalwijk, richting Dordrecht-Rotterdam, ligt Waspik. Daar kun je logeren in een vrijstaande woning met tuin waar het – zeker in de zomer – heerlijk vertoeven is op een van de terrasjes. Bed & Breakfast Buitenkansje beschikt over twee kamers. Kamer 1 heeft een tweepersoonsbed en er kan eventueel een derde bed bij. Gebruik van douche en toilet is gemeenschappelijk. Kamer 2 bevindt zich in het tuinhuisje. Hier staan twee losse eenpersoonsbedden waarvan je een tweepersoonsbed kunt maken. Ook hier kan nog een bed bijgeplaatst worden. De wc en douche zijn privé. Ook is er een magnetron en koelkast aanwezig. Vanuit Waspik ben je zo in Waalwijk, Den Bosch, Tilburg, Oosterhout en Breda. Ook De Efteling, Nationaal Park De Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen zijn vlakbij. Kortom: een ideale uitvalsbasis voor actieve en sportieve uitjes. 

Op loopafstand van Roodkapje

Dichterbij De Efteilng ten slotte, in Kaatsheuvel, ligt Bee&Bee Kaatsheuvel. De Bed & Breakfast bestaat al meer dan 15 jaar en is gelegen in een rustige omgeving. Hier kun je een kamer boeken op de begane grond met 2 aparte eenpersoonsbedden, een badkamer met douche en bad, toilet en wastafel. Ook is er een koelkast en een magnetron aanwezig. In de zomer mag je gebruik maken van de tuin en terrassen die bij het huis horen. Het is mogelijk om een lunchpakket te boeken. Rokers kunnen terecht in een aparte rookruimte. In de omgeving zijn er genoeg activiteiten te beleven zoals De Efteling, De Loonse en Drunense Duinen en een golfbaan. Ook shopsteden als Breda, Tilburg, Den Bosch en zelfs Eindhoven zijn goed bereikbaar van hieruit.

  1. I’m genuinely impressed by your recent blog post. The way you weave together facts with your personal insights is both informative and inspiring. Your passion for the subject shines through in every paragraph, making it a compelling read from start to finish. I especially appreciated how you addressed [specific topic or point from the post], as it gave me a new perspective. Thanks for sharing your expertise and experiences – your work is a valuable addition to the conversation on this topic. Eagerly awaiting your next post where to buy viagra.

  2. heartburn from fluoxetine

    heartburn from fluoxetine

Laat een Reactie achter