Hoewel de meeste steden beschikken over veel hotels en iets minder Bed & Breakfasts is in Helmond het omgekeerde het geval. Er zijn meer B&B’s te vinden dan dat er hotels zijn.

Zoals Bed & Breakfast Met de deur in huis. De eigenaren Walter en Lucienne heten je van harte welkom in hun vrijstaand huis in wijk Dierendonk in Helmond. De B&B beschikt over 1 appartement waar je heerlijk kunt genieten in de riante tuin. Ontbijt kun je zelf klaarmaken in de ingerichten keuken met vaatwasser. De meeste faciliteiten zoals een supermarkt, restaurant en openbaar vervoer zijn op op loopafstand te bereiken. Hou er wel rekening mee dat je minimaal 2 nachten moet boeken.

Slapen als een hollywoordster

Of bijvoorbeeld Villa Rubenshof. De B&B ligt op een centrale plek in Helmond, op 240 meter van Kasteel Helmond. Er zijn themakamers beschikbaar als ‘Adventures Dream’ (outdoor style), ‘mystic dreams’ (mysterieus overnachten), glamorous style (overnachten als een ster), etc. Elke kamer heeft een flatscreen-tv, een waterkoker en een koelkast. En, niet onbelangrijk, een eigen badkamer. Sommige kamers, zoals de suites, hebben zelfs een bubbelbad. In de bijbehorende Brasserie Rubenshof kun je genieten van de Franse keuken. Hier kom je zowel op cultureel (er is genoeg te doen in de omgeving) als culinair vlak zeker aan je trekken. 

Bij B&B Puur&Co waan je je bijna in het buitenland. De Bed & Breakfast bevindt zich in een vormalig koetshuis en biedt twee slaapkamers die uitkijken op het privezwembad. De kamers hebben een ingerichte keuken en zelfs een open haard. Elke kamer heeft ook een eigen badkamer. Er is ook een eetkamer waar je rustig kunt ontbijten of dineren. In de buurt zijn golfbanen, er is veel natuur en bos zoals de Strabrechtse Heide en Dierenrijk Europa (op 10 km afstand).

 

Jeugdherberg annex backpackers-hostel

Hou je van de sfeer van een jeugdherberg of backpackers hotel, boek dan een bed bij Frank’s Backpackers, op 500 meter van het station en het marktplein. Hier gebeurt alles gemeenschappelijk: slapen, badkamergebruik, gemeenschappelijke relaxruimte, de keuken waar je een maaltijd kunt bereiden. De B&B beschikt ook over een tuin waar je kunt relaxen. In totaal zijn er zes slaapplaatsen: 1 tweepersoonsbed en 4 eenpersoonsbedden.

Laat een Reactie achter