Overnachten in Bergen op Zoom kan in hotels of in de enige jeugdherberg in Brabant, maar ook in een van de circa 5 Bed&Breakfasts die de stad telt. Ook buiten het centrum, in de buurt van Bergen op Zoom, bevinden zich een aantal B&Bs.

Zoals B&B Villa Heidetuin, geïnspireerd op het Franse ‘joie de vivre’ aldus de eigen website. De B&B bevindt zich op Landgoed Lievensberg op zo’n zes minuten rijden van het centrum van de stad. Hier kun je jezelf helemaal terugtrekken en genieten van de rust en het groen dat het landgoed biedt. De villa beschikt over 5 kamers met namen die refereren aan de kleur waarin ze geschilderd zijn (Gris, Chocolat, Blanc, Vert, Azur), 2 gites (huisjes met woonkamer en keuken) en een suite met luxe uitstraling, grote badkamer en zitje.

Slapen op 11

De winnaar van Bedandbreakfast.nl van 2016 is B&B van Elewout. In dit herenhuis, op 5 minuten lopen van het centrum, kun je logeren in een 2-persoonskamer met eigen badkamer met douche, ligbad en toilet. Gezinnen met kinderen kunnen een extra kamer boeken met 2 bedden.

Zeker ook een vermelding waard is Slapen op 11, al was het maar vanwege de naam. De eigenaars wonen al 30 jaar in dit oude pand. Toen ze de kans kregen om het bovenhuis te kopen, grepen ze die met beide handen aan en maakten er een luxe B&B van. Slapen op 11 beschikt over een 2-persoonskamer met privé badkamer en een balkon. In de eetkamer kun je zelf koken.

Slapen in stijl

Overnachten met charme, zoals de website zelf zegt? Dat kan bij Suite de Noordt aan de Gedempte Haven. De B&B bevindt zich in een authentiek pand uit de jaren 20. Veel ouder dan dit zal je niet vinden. Suite de Noordt beschikt over 2 suites op de eerste en tweede verdieping. Je kunt kiezen tussen ‘Room with a view’ of ‘Slapen onder de sterren’, letterlijk dan. Je kunt het glazen dak vanuit je bed wel of niet verduisteren. Beide suites beschikken over een privé badkamer, twee stoelen en een tafeltje. In de gemeenschappelijke living op de benedenruimte kun je tv kijken, in de kleine aangrenzende keuken is een minibar en magnetronoven aanwezig.

 

 

  1. Your collection was both insightful and wonderfully written.

Laat een Reactie achter