Cliff Richard, één van de grootste Britse popsterren uit de geschiedenis, viert zijn jubileum met de 60th Anniversary Tour en jij kunt er bij zijn! Op 12 oktober vertoont Kinepolis namelijk zijn concert in Manchester LIVE op het grote witte doek.

Zing mee met bekende hits als ‘Devil Woman’ en ‘Congratulations’ en beleef het concert in het haarscherp beeld en geluid.

Cliff Richard doet met zijn 60th Anniversary Tour alleen het Verenigd Koninkrijk aan, dus de vertoning op het witte doek van Kinepolis is voor fans dé manier om er vanuit Nederland toch bij te zijn. Laat je meevoeren door de energieke muziek en swing fijn mee tijdens het concert. Diverse nummer-één-hits passeren de revue, dus stilzitten is er deze avond niet bij!

LIVE bij Kinepolis
Op vrijdag 12 oktober om 21:00 uur verschijnt Cliff Richards 60th Anniversary Tour LIVE op de schermen van Kinepolis en geniet je van het haarscherpe beeld en Dolby 5.1 geluid. Je kunt vanaf 20:30 uur plaatsnemen in de bioscoop en het LIVE-concert duurt ongeveer 150 minuten. Een echte avond uit met Cliff gegarandeerd dus!

Praktische info:

  • Cliff Richard Live : 60th Anniversary Tour
  • Aanvangstijd: 20:30 uur
  • Start LIVE vertoning: 21:00 uur
  • Te zien in onder andere Breda
  • Boek nu de beste plaatsen voor 13,50 euro en swing mee!

 

Laat een Reactie achter