Heb je zin om in Waalwijk een avondje te genieten in de bioscoop? Er zijn mogelijkheden genoeg waar jij eens naar kunt kijken. Even een avondje ontspannen, plezier hebben en genieten van het mooie filmaanbod! Of dat je nou met je kinderen, partner, vrienden of familie wil gaan, voor iedere samenstelling is er altijd een mooie film waar jij voor kunt kiezen.

De Leest theater en film in Waalwijk

In Waalwijk is de Leest heel bekend. Het is een theater, je kunt er films kijken, je kunt er een hapje eten en drinken en het is geschikt voor zakelijke gezelschappen. Maar wij zetten het film kijken bij de Leest even in het zonnetje. Je kunt op de website eenvoudig zoeken op de naam van een film, maar je kunt ook kijken naar een speciaal genre, de maand, een dag, serie of iets anders. Op deze manier kun jij eenvoudig een film zoeken die aan je wensen voldoet.

Nog even wat meer informatie over de Leest zelf. In 1996 zijn ze geopend aan het Vredesplein. Het was een nieuw theater met veel architectuur. Ruim 20 jaar later is het een plaats die erg gewild is voor artiesten, maar ook voor theater- en filmliefhebbers. Per jaar komen er ruim 85.000 mensen. In 2010 is er veel verbouwd, en in 2015 is er een nieuwe zaal geopend met 201 stoelen, waar film en meer worden aangeboden.

Bioscoop agenda Waalwijk

Als je benieuwd bent welke films er in Waalwijk draaien kun je ook een kijkje nemen bij biosagenda.nl. Je vindt hier de bioscoop agenda van de regio en dan weet je al snel welke films er waar draaien en hoe laat. Op deze manier kun je snel een uitje plannen en ga je samen een leuke avond beleven.

Naar de bioscoop in Tilburg of Den Bosch

Een avondje naar de film is altijd leuk, of dat je nou met je gezin gaat, alleen met je partner, met vrienden of familie, er is altijd wel een film in de regio te vinden waar je samen gaat genieten. Avontuur, spanning, comedy of actie, er draaien overal films genoeg waar je samen naar kunt kijken. In Tilburg en Den Bosch zijn ook mogelijkheden genoeg om naar de film te gaan, je zou daarbij kunnen denken aan Pathé bijvoorbeeld. Een goede manier om eerst eens online een kijkje te nemen zodat je je avondje weg kunt plannen en dan een leuke tijd gaat beleven.