Lijkt het je leuk om samen met je vrienden of familie te ontsnappen uit één of meerdere kamers?

Dan zijn de escape rooms in de regio Waalwijk een hele mooie uitdaging voor jullie. Het doel bij een escaperoom is dat je binnen een bepaalde tijd puzzels en raadsels oplost, aanwijzingen op kan volgen en verbanden gaat leggen, om zo op tijd te kunnen ontsnappen. Als dat je lukt ben je weer vrij en anders? Nog een keer proberen in een andere kamer! Het gaat er echt om dat je goed samen gaat werken; wie is waar goed in? Je gaat elkaar nog beter leren kennen als er meer adrenaline naar voren komt. Is de spanning nog te houden en hoe ga je ermee om? Het is alleen maar te ontdekken als je zelf een bezoekje brengt aan de escape rooms in de regio Waalwijk.

Epic Escape Waalwijk

Een leuke escaperoom waar je een bezoekje aan kunt brengen is Epic Escape Waalwijk. Het bevindt zich aan de Sluisweg 2J in Waalwijk. Er zijn meerdere kamers beschikbaar om het avontuur aan te gaan, zoals Escape room Outbreak. Je hebt hierbij maximaal zestig minuten de tijd om te ontsnappen. Er kunnen 4 tot 12 spelers meedoen en deze kamer is al sinds 2016 open. Geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar en het is een flinke uitdaging, want in totaal is nog maar 26%
van de mensen kunnen ontsnappen. Gaat het jullie lukken?

Break-out room Den Bosch

Binnen zestig minuten ga je proberen te ontsnappen uit de escape room in Den Bosch, genaamd de Break-out Room. Veel raadsels en codes, die je samen met je team gaat proberen te ontrafelen en dan nog eens ontsnappen. Durven jullie het aan? De moeite waard om het te proberen, want zo ga je nog beter samenwerken en leer je elkaar nog beter kennen onder heel spannende omstandigheden.

Escape Room 013 Tilburg

Als je naar de escaperoom in Tilburg gaat, dan ervaar je direct dat het een uniek project is en dit is echt speciaal gemaakt voor een grote adrenaline kick. Als je in de ruimte bent dan ben jij direct onderdeel van een real-life thriller. Je gaat samenwerken, speuren, je gaat bepaalde angsten overwinnen en laten zien dat je veel lef hebt. Met vrienden, familie of collega’s ga jij proberen om binnen een uur te ontsnappen.

Welke escape room gaat het worden?

In de regio Waalwijk zijn diverse escaperooms te vinden. Misschien heb jij er al enkele bezocht, dan is het weer tijd om een andere kamer te ontdekken. Iedere escaperoom is weer anders, maar het is ook spannend om weer met andere mensen te gaan. Hoe werken zij samen? Waar zijn zij goed in? Een mooi moment om elkaar beter te leren kennen tijdens een uurtje of anderhalf escaperoom. Welke vaardigheden en talenten van jou komen hier goed van pas?

En wie ga jij uit de kamers ontsnappen? Reserveer op tijd je tijdslot!